Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TERME A-TAKIMI MİNİKLERİ SAHADA

TERME A-TAKIMI MİNİKLERİ SAHADA

Terme Futbol Akademisi, 2004-2003-2002-2001 doğumlu çocuk futbolcuların gelişim süreçlerini hızlandırmak ve temel motorik özelliklerini en üst seviyeye çıkarabilmek için yaptığı antrenmanlarla futbol akademi çalışmaları devam ediyor.

A takım kaptanı Civan Aydoğan, çalışmalarında bu hafta life kinetik antrenman metotları uygulanarak minik futbolcuların görsel algı ve egzersiz ile beynin kullanılmayan kısımlarını geliştirerek bu kapasitesinin artırılmasını sağlanmaya çalıştıklarını belirtti.
A takım kaptanı Aydoğan, Terme spor A takımının şampiyon olmasıyla Terme`ye ayrı bir hava katığını söyleyerek, “A takım sezonun sona ermesi ile Termespor kulübü alt yapıda hazır bir şekilde çalışmaya başladı. A takım kaptanı Civan Aydoğan aynı zaman da alt yapı hocası U11 minik ligi takımını Mayıs sonunda başlayacak şampiyonaya hazırlamaktadır.

Bunun yanı sırada U13 U15 takımlarının çalışmaları da devam etmektedir. Bu müsabakalarda Temmuz ayında başlayacaktır.

A takımda oynayan 12-13 tane Terme` li çocuklar bulunmaktadır. Bunun için A takım düzeyindeki takımlar kendi alt yapılarından futbolcu yetiştirmek zorundadır aksi takdirde başarı sağlanamaz ve temel prensibimiz güzel bir ahlaktır dedi.”
Ayrıca Kulüp` ün emektar malzemecisi olan Ali Osman Caniklioğlu Çocuklara yakınlığı ile dikkat çekti. Hayatı Termespor olmuş yeri gelmiş bir malzemeciden daha fazlası olmuş. Termespor denilince akla gelen bir sembol olmuş 25 senesini bu kulübe adamış bir futbol sevdalısıdır.