Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TERME BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ERTAN HALK EĞİTİM MERKEZİ'Nİ ZİYARET ETTİ

TERME BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ERTAN  HALK EĞİTİM MERKEZİ

Terme Belediye Başkanı Aday Adayı Mümin Osman Ertan, Gazze'ye insani yardım ulaştırılması amacıyla Terme Halk Eğitim Merkezince yürütülen proje kapsamında yer alan usta öğretici ve kursiyerleri ziyaret etti.

 Terme Belediye Başkanı Aday Adayı Mümin Osman Ertan, Gazze'de İsrail'in işgal ve soykırımı altında yaşam mücadelesi veren vatandaşlara insani yardım ulaştırılması amacıyla Terme Halk Eğitim Merkezince yürütülen proje kapsamında yer alan usta öğretici ve kursiyerleri ziyaret etti. 
Terme HEM Müdürü Münir Yüksel'den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Ertan, "Terme Halk Eğitim Merkezi’nin, Gazze'ye yönelik üretim sürecinde gösterilen özveri ve emekleri için derin teşekkürlerimi sunuyorum. Azim ve katkılarınız, bu projenin başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağlayacak ve ürettiğiniz eşofman takımları, battaniyeler ve oyuncaklar onlara destek olmanın ötesinde bir anlam taşıyacaktır. Çalışmalarınızla, sadece becerilerinizi geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda toplumsal sorumluluk bilincinizi de ortaya koydunuz. Bu anlamda sizlere minnettarız. Katkılarınızın etkisi, sadece malzemeler değil, aynı zamanda yüreğinizin ısısını da taşıyacak.” dedi.
Gazze'ye gönderilmek üzere usta öğretici ve kursiyerler tarafından hazırlanan eşofman takımları, battaniyeler ve oyuncakların üretim sürecini detaylı bir şekilde gözlemleyen Ertan, projenin önemine vurgu yaparak katkı sağlayan herkese teşekkür etti.