Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TERME BELEDİYE BAŞKANI ALİ KILIÇ HALKLA BULUŞTU

TERME BELEDİYE BAŞKANI  ALİ KILIÇ HALKLA BULUŞTU

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme'nin her köşesini daha erişilebilir ve yaşanabilir hale getirmek için başlattığı Halk Buluşmalarına devam ediyor.

  Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme'nin her köşesini daha erişilebilir ve yaşanabilir hale getirmek için başlattığı Halk Buluşmalarına devam ediyor. Başkan Kılıç, Halk Buluşmaları programı kapsamında Kocaman Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşın istek, talep, görüş ve önerilerini dinledi. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kaymakam Metin Maytalman ve ilçe kurum müdürleriyle birlikte Kocaman Mahallesi'ndeki halk buluşmasına katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Terme'nin alt ve üst yapı sorunlarına yönelik ciddi yatırımlar ve projelerden bahsetti.

TERME'NİN HER KÖŞESİNE ULAŞIM VE ALTYAPI YATIRIMI 

Başkan Kılıç, "Terme'nin her köşesini daha erişilebilir ve yaşanabilir hale getirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. 82 mahallemizde gerçekleştirdiğimiz 1100 kilometre yol çalışmasıyla, 220 kilometre sathi kaplama, 150 kilometre beton yol, 20 kilometre parke yol, 10 kilometre sıcak asfalt yol ve 730 kilometre stabilize yol inşa ettik. Ayrıca, 2 köprü ve 7 menfez inşasıyla ulaşım ağımızı güçlendirdik ve araç filomuzu modernize ettik" dedi.

KOCAMANLILARDAN YOL TEŞEKKÜRÜ 

Kocaman Mahallesi sakinleri, mahallelerini ilçeye bağlayan Kocaman Yolu'nun beton yol yapılması nedeniyle Başkan Kılıç'a teşekkür etti. Mahalle sakinlerinin ilettiği sorunların belediye tarafından veya belediye aracılığıyla çözülecek olanları tek tek not alan Başkan Ali Kılıç, önümüzdeki günlerin sorunların hızlıca çözüldüğü dönem olacağını, Terme'nin geleceğinin planlamasının yapıldığını ve daha huzurlu, daha mutlu, daha kalkınmış Terme için her şeyin planlandığını ifade etti.

YENİ BULVAR YOLU VE PAZAR YERİ PROJELERİ 
Başkan Kılıç, Terme'nin geleceğini şekillendirecek Yeni Bulvar Yolu ve Pazar Yeri projelerine de dikkat çekti. "Yeni Sanayi - Kocaman Caddesi bağlantısında başlayan alt yapı çalışmalarıyla, ilçemizin trafik akışını büyük ölçüde rahatlatacağız. Saraç Köprüsü'nün yapım sözleşmesini de imzaladık." şeklinde konuşan Başkan Kılıç, Kocaman Caddesi ve Bulvar Yolu'nun birleşim noktasında modern ve kullanışlı bir pazar yerinin kurulacağını da belirtti. 

TERME'NİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ 
Başkan Ali Kılıç, "Yeni Bulvar Yolu ve Pazar Yeri projeleri, Terme'nin şehircilik anlayışını değiştirecek ve ilçemizi daha modern bir yer haline getirecek. Terme'yi yeniden inşa ediyoruz ve genişletiyoruz." diyerek devam eden projelerin Terme'nin gelişimine olan katkılarına vurgu yaptı.