Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Terme Belediyesi Kurban Bayramı Mesaisinden Tam Not Aldı

Terme Belediyesi Kurban Bayramı Mesaisinden Tam Not Aldı

Terme?de ilçe sakinleri kurban ibadetlerini temiz ve huzurlu ortamda yerine getirdi. Bayram boyunca ilçede denetim ve çaalışmalarda bulunan Terme Belediyesi Zabıta ve Temizlik Ekipleri vatandaşlardan tam not aldı.

Terme Belediyesi, bayramın anlamına uygun şekilde yaşanması için adeta seferber oldu. Belediye zabıta ekipleri ilçedeki işyerlerinde “ yasaların dışına çıkarak uygulama yapılıp yapılmadığını “ denetledi. İlçede yaşanan trafik kazalarına müdahale eden zabıta ekipleri, Pazar yerlerinde, kaçan kurbanlıkların yakalanması amacı ile çalışmalar da gerçekleştirdi. İlçe sakinleri, “Karışıklık ve izdiham yaşamadık. Belediye ekipleri düzenli olarak yaptığı temizlik çalışmalarından memnun kaldık. Sunulan imkanlar sayesinde bayramımızı anlamına uygun şekilde yaşadık.” diyerek duygularını dile getirdiler.

Terme’de kutsal günlerin anlamına uygun şekilde kutlandığının altını çizen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, düşünceleriniz şöyle ifade etti: “Kurban satış ve kesim yerlerinde çevre sağlığını tehdit edecek faaliyetlerin yaşanmaması için ekiplerimizle gerekli tedbirleri almıştık. Hemşehrilerimizin kurban bayramında dini vecibelerini çevreye rahatsızlık vermeden sağlıklı bir ortamda ve huzur içerisinde gerçekleştirebilmeleri için fedakar şekilde çalışma yapan Zabıta ve Temizlik hizmetlerimiz olmak üzere tüm çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.