Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

DUAYEN BAŞKAN BAYRAĞI TESLİM ETTİ

DUAYEN BAŞKAN BAYRAĞI TESLİM ETTİ

Terme Belediye Başkanlığı koltuğunda 20 yıldır oturan Ahmet Yirmibeşoğlu, koltuğun yeni sahibi Şenol Kul?a belediye makamını, düzenlenen törenle teslim etti.

20 yıl Terme’de, 5 yıl Sakarlı Beldesinde belediye başkanlığı yapan Dt. Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu, şehrin anahtarını yeni başkan Şenol Kul’a teslim etti.
Eski Terme Belediye Başkanı Dt. Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu, öncelikle bugünde kendilerini yalnız bırakmayan Ak Parti İl Başkanı Fuat Köktaş’a, Termelilere ve her zaman desteklerini esirgemeyen değerli eşi Halide Yirmibeşoğlu’na teşekkür ederek konuşmasına başladı. Yirmibeşoğlu, “Şükrolsun Allah’a ki bu günleri gösterdi. Bundan sonra bir ağabi olarak Şenol Bey’e başarılar diliyorum. Az zaman değil 20 yıl Terme, 5 yıl da Sakarlı belediyesi. Ben her zaman namusumla, şerefimle en iyisini yapmaya çalıştım. Netice itibarı her şeyin bir sonu vardır. Görevi Şenol Bey’e devrediyorum. Ben 25 yıl yaptım, o 35 yıl yapsın.”diyerek belediyenin anahtarını yeni Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a teslim etti.

Duayen belediye başkanı diyerek sözlerine başlayan yeni başkan Şenol Kul, “Ondan aldığım bayrağı en üst seviyelere çıkartmak için her şeyimi ortaya koyacağım. Ayrıca bu şehrin anahtarına kendi namusum gibi sahip çıkacağım. Sizler ve Terme için sadece kalbimi değil bütün vücudumu taşın altına koyacağım. Her zaman her görev devam etmiyor. Bugün bu görevi biz alıyoruz.  Bizden sonra da başkaları alacak. Bu böyle devam edecek. Artık Terme’de yeni bir dönem başladı. Terme’yi hak ettiği yere hep birlikte götüreceğiz.”diyerek kendisine şehrin anahtarını teslim eden Yirmibeşoğlu’na plaket takdim etti.

3 Nisan 2014 Perşembe günü yapılan törene Ak Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Salıpazarı Belediye Başkanı, belediye encümenleri, partililer, kadın kolları ve Termeli vatandaşlar katıldı.