Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERME DERBİSİ SANAYİSPOR’UN: 1-0

TERME DERBİSİ SANAYİSPOR’UN: 1-0

Samsun 1. Amatör Küme 5. hafta mücadelesinde Terme Sanayispor, bir diğer Terme takımı Terme Lisesi’ni, maçın sonlarında bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

 Samsun 1. Amatör Küme 5. hafta mücadelesinde Terme Sanayispor, bir diğer Terme takımı Terme Lisesi’ni, maçın sonlarında bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

26.03.2023 Pazar günü saat 15.30’da Terme Abdullah Aslan Stadında oynana maça takımlar şu kadroları ile çıktılar:
Sanayispor: 1.Murat Şimşek, 2.Mücahit Kunt, 3.Bahadır Güngör, 4.Ömer Dinç, 5.Murat Bayram, 6.Oktay Zorlu, 7.Yunus Çakır, 8.Ercan Baş, 9.Toprak Günaslan, 10.Cumali Yılmaz, 11.Mücahit Köneçoğlu
Terme Lisesi: 12.Yunus Emre Öztürk, 2.Serdar Yılmazer, 3.Ufuk Çanakçı, 4.Özgür Özdemir, 5.Sedat Yılmazer, 6.İlker Biçer, 7.Raşit Arduç, 8.Mert Yusuf Öztürk, 9.Mesut Çoban, 10.İsa Özçelik (Kp), 11.Abdussamet Şana
‘Terme Derbisi’ olarak nitelendirilen maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıda da takımlar uzun süre gol kadına muvaffak olamayınca maçın berabere biteceği düşünülüyordu. 81.dakikada Sanayispor sol beki Bahadır Güngör aut çizgisine kadar indi. Topu kaleye doğru ortaladı. Terme Lisesi kalecisi Yunus Emre, top dışarı gidiyor diye hamle yapmayınca, top kimsenin müdahalesi olmadan ağlarla buluştu. Bu beklenmedik bir goldü. Maç da bu golle 1-0 Sanayispor’un üstünlüğü ile sona erdi.
Bu haftaki sonuçlardan sonra Zeytinlikspor 13 puanla liderliğini sürdürürken Sanayispor 11 puanla ikinci, Terme Lisesi de 7 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Termespor Alaçam’dan puansız döndü: 1-2
Samsun Süper Amatör Küme Play-off grubunda mücadele eden Termespor, bu sefer de Alaçam’dan puan alamadı.
BAL Ligine yükselmek için avantaj elde etmek isteyen Termespor, 26 Mart 2023 Pazar günü Alaçam’da Alaçamspor ile karşılaştı. Maça da iyi başladı. 7.dakikada Faruk Yıldızbaş’ın golüyle 1-0 öne de geçti. Ancak bu üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı.
Beşinci hafta maçları sonunda 1930 Bafraspor ve Alaçamspor 12’şer puanla ve averajla 1. ve 2’inci sırayı aldılar. Termespor, Tekkeköyspor ve Bafra 1988 FK 6’şar puanla ve averajla 3, 4 ve 5’inci sıraları paylaştılar. BAL Ligi için baraj maçı oynayabilmesi açısından Termespor’un en azından ikinci sırada yer alması gerekiyor. Puan durumuna baktığımızda bu zor görünse de tamamen imkânsız da değil. İkinci yarı oynanması gereken 5 maç ve ortada 15 puan var.
Termespor’a ikinci yarıda başarılar diliyoruz.