Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TERME FESTiVALE HAZIR

TERME FESTiVALE HAZIR

Geçen yıl “Terme Hamsi Festivali” adı altında düzenlenen ve vatandaştan tam not alan festival, bu yıl “2. Pide, Pirinç ve Balık Festivali”adı altında kapsamını genişletti.

    İlçemizde düzenlenecek ‘2. Pide-Pirinç-Balık Festivali’ için hazırlıklar sürerken vatandaşlar da festival gününü iple çekiyor. 
    27 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek etkinlik için festival komitesi kurulurken komite üyeleriyle bir araya gelen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, festival öncesietkinlik organizasyonunu gözden geçirdi.
    Geleneksel hale getirilen festivalde pide, pirinç ve balık ikramı yapılacağını belirten Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç “İlçedeki kamu kurumu, sivil toplum kuruluşu, siyasi parti ve basın temsilcileri ile iş insanları tarafından oluşturulan komitenin fikirlerine önem vererek bu doğrultuda hareket ettik. İlçemizde geleneksel hale getireceğimiz festivalde, Türkiye’nin her yerinden gelen misafirlerimiz pide ve pirinci başta olmak üzere tüm yöresel ürünlerimizi tatma imkanı bulacaklar. Daha önceden yaptığımız etkinliklerde eksiklerimi  masa yatırdık, festivali daha etkili kılmak adına ortak akılla organizasyon hakkında değerlendirmelerde bulunduk” dedi.