Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERME F.K. KOCAELİ CUP’TAN 2 KUPA İLE DÖNDÜ

TERME F.K. KOCAELİ CUP’TAN 2 KUPA İLE DÖNDÜ

Terme Futbol Kulübü U11 ve U14 kategorisinde katıldığı Kocaeli Kartepe Cup turnuvasında iki kupa ile dönüyor.

    Terme Futbol Kulübü U11 ve U14 kategorisinde katıldığı Kocaeli Kartepe Cup turnuvasında iki kupa ile dönüyor. 
    Konuyla ilgili açıklama yapan, Kulüp Başkanı Ali Osman Caniklioğlu, “ Kocaeli Kartepe Cup turnuvasında U14 takımımız gurubunu Başakşehir ve ve Lübnan takımı Al Safa' nın arkasından gurubunu üçüncü bitirdi.
    U11 takımımız ise gurup maçlarını lider tamamlayıp, sırasıyla çeyrek finalde Kocaeli’nin Hisayren( 3-0), yarı finalde İzmir’in Urla takımını (2-0) mağlup ederek finalde süper lig temsilcisi Başakşehir'in rakibi oldu. 
    Turnuvaya katılırken programımızı çocuklarımızın bursluluk sınavına göre yaptık. Turnuvayı organize edenler ile görüşüp finale kalmamız halinde Pazar günü oynanacak final maçını Cumartesi oynayıp döneceğimizi bildirdik ve kabul ettiler.
    Daha sonra gurup maçları aşamasında Başakşehirli yöneticiler ve hocalar ile görüşerek maruzatımızı bildirdik. 
    Çocuklarımızın sınavı daha önemli demelerine rağmen, finalin adı Terme FK- Başakşehir olduktan sonra U dönüşü yaparak, yorgun olduklarını ve söz verdikleri final maçını Cumartesi akşamı oynayamayacaklarını bize bildirdiler. Maç oynamadan şampiyonluk kupasını almak istediler. Komite ve Başakşehir ile uzun soluklu görüşmeler yapsakta bir sonuca varamadık. Cumartesi oynanacak olan Final maçına Başakşehir takımı çıkmamıştır. U11 takımımız Kocaeli Kartepe Cup'un şampiyonudur. Tebrikler çocuklar, ayağınıza, yüreğinize sağlık.”dedi. 
    Buna göre U14 ile U11 maç sonuçları şu şekildedir; 
U14 MAÇ SONUÇLARI; 
TFK: 0 - Başakşehir: 4, 
TFK: 3 - İçel Mezitli: 0, 
TFF: 0 - Al Safa (lübnan):1, 
TFK: 2 - İzmir Urla:0, 
TFK: 3 - Muslem Youthe(filistin): 0 
TFK: 0 - Eskişehir Kurtuluş: 2
U11 MAÇ SONUÇLARI;
TFK: 3 - Maraş Akademi: 0
TFK: 1 - Bursa Duaçınar: 1
TFK: 2 -  İzmir Urla:1
ÇEYREK FİNAL
TFK: 3 - Kocaeli Hıseyran: 0
YARI FİNAL 
TFK: 2 - İzmir Urla: 0 
FİNAL
TFK - Başakşehir
    Başkanı Caniklioğlu, “Sporcularımızın bursluluk sınavından dolayı bu maçı Cumartesiye aldırdık ama Başakşehir takımı verdiği sözü tutmayıp Cumartesi günü final maçını yapamayacağını  bildirdi. U11 Şampiyonu Terme Futbol Kulübüdür. Başakşehir Cumartesi akşamı maça çıkmamıştır.” dedi.