Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

TERME FUTBOL KULÜBÜ MARKA OLMA YOLUNDA

TERME FUTBOL KULÜBÜ MARKA OLMA YOLUNDA

Terme futbol kulübü kuruluşlarının ilk yılında  Samsunspor’a oyuncu vermenin gururunu yaşıyor.

    Terme futbol kulübü kuruluşlarının ilk yılında  Samsunspor’a oyuncu vermenin gururunu yaşıyor.
    Kulup Başkanı Ali Osman Caniklioğlu konuşmasında; Kulüp binamızın açılışında’da dediğim gibi ‘İlk önce Ahlaklı sporcular ve Saygılı gençler yetiştirip,Samsunspora ve Türk futboluna kazandırmaktır.’ Kulübümüzün ilk yılı olmasına rağmen başarılı bir sezon geçirdik. Çalışmalarımızın meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladık. Sporcularımızdan İsmail Sağlam ve Sametcan Temizoğlun’u Yılport Samsunspora verdik. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Hocalarım Civan Aydoğan ve Nuh Cumhur Uzun’a teşekkür ederken tüm velilerimize de maddi manevi yardımlarından dolayı şükranlarımı sunar, çocuklarının emin ellerde olduklarını bilmelerini isterim.’ dedi.
    Terme futbol kulübü antrenörü Civan Aydoğan; ’Terme futbol kulübünün kurulma amacı sadece futbolcu yetiştirmek değil,vatana millete hayırlı,ahlaklı ve haya sahibi nesiller yetiştirmektir. İlk senemizde 4-5 katagoride yerel liglere katıldık. U12 2007 doğumlu sporcularımızda Samsunda düzenlenen özel turnuvada 30 takım arasında 3.olduk. U12 karmaya 2007 doğumlu İsmail Mert Sağlam’ı gönderdik. İsmail’i Altınordu ve Samsunspor uzun süredir takip ediyordu, Samet’de Samsunspor’un gündemindeydi. Biz 2 sporcumuzun Aileleriyle görüşüp şehrimizin takımı olan Samsunspor’a gönderdik. İnşaallah her yıl düzenli olarak genç sporcularımızı ülke futboluna kazandırmaya devam edeceğiz’ dedi.
    Terme futbol kulübü antrenörü Nuh Cumhur Uzun ise; ‘Termede böyle bir oluşum ilk defa gerçekleşti. Kulübümüzü ilk etapta sadece alt yapı üzerine kurduk. Daha önceki yıllarda futbol oynadığım ve antrenörlük yaptığım takımlarda öncelik hep A Takımlardaydı. Yani alt yapılar hep ikinci plana atılıyordu. Altyapımızda şuan seçilmiş 100 sporcumuz var. Toplam 5 kategorimiz bulunuyor. Bu guruplarla yılın en az 10 ayında antremanlarımızı sürdürüyoruz. Allahın izniyle epeyce yol katettik. Amacımız çocuklarımıza  iyi bir alt yapı eğitimi vererek Samsunspora ve Türk futboluna kazandırmaktır. Son olarak yol arkadaşlarım Ali Osman Caniklioğlu’na , Civan Aydoğan’a, Velilerimize ve bizlere maddi manevi desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.’dedi.