Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERME GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN YAZ SPOR ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

TERME GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN YAZ SPOR ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Terme Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde yaz dönemi spor etkinlikleri başladı. 03 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında devam edecek spor etkinliklerine ilgi yoğun.

Terme Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde, 3 Temmuz Pazartesi günü başlayan yaz dönemi  spor etkinlikler yoğun ilgi gördü. 
Futbol, Yüzme, Güreş, Voleybol, Taekwondo, Atletizm, Basketbol, Muay Thai, Masa Tenisi branşlarında açılan etkinlik programının 15 Ağustos'a kadar devam edeceği bildirildi.
Gençlerin en iyi şekilde spor faaliyetlerinden faydalanmalarını tavsiye eden Terme Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Seyrekli “Çocukların ve gençlerin zinde ve enerjik kalabilmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, boş zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirmeleri adına bu kursları önemsiyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çok eğleneceği, eğlenirken de birçok şey öğreneceği güzel bir program hazırlandı. Profesyonel eğitmenler eşliğinde hem yaptıkları sporun inceliklerini öğrenecekler hem de doyasıya eğlenecekler. Kurslara tüm gençlerimiz katılabilir. Etkinliklerin hepsi ücretsiz olup haftanın 5 günü devam ediyor. 
Gençlerimize bu imkanları sağlayan başta Spor Bakanlığımıza, İl Müdürlüğümüze, Kaymakamlığımıza Belediye Başkanlığımıza, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.” dedi.