Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TERME GSK GÜREŞ TAKIMI GRUP VE TÜRKİYE ŞAMPİYONALARINA KATILMAYA HAK KAZANDI

TERME GSK GÜREŞ TAKIMI GRUP VE TÜRKİYE  ŞAMPİYONALARINA KATILMAYA HAK KAZANDI

Terme Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları 2023 yılı Gençler - B Okul Sporları ve U-20 Serbest Güreş İl Birinciliği yarışmalarında madalya aldı. Samsun/Canik Yaşar Doğu Spor Salonu 9 Mart’ta yapılan Gençler B ve 20.03.2023 Samsun/Ca

 Terme Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları 2023 yılı Gençler - B Okul Sporları ve U-20 Serbest Güreş İl Birinciliği yarışmalarında madalya aldı.
Samsun/Canik Yaşar Doğu Spor Salonu 9 Mart’ta yapılan Gençler B ve 20.03.2023 Samsun/Canik Yaşar Doğu Spor Salonu U-20 Samsun İl Birinciliği Yarışmasın 400 sporcu ile gerçekleşti.
Müsabakalarda, Terme Gençlik ve Spor Kulübü 10 sporcu ile ilçemizi teslim etti ve okul sporlarında 2 Gümüş madalya ve 3 Bronz madalya aldı. U-20 Kulüp Müsabakalarında ise 1 Gümüş ve 1 Bronz madalya ile turnuvayı kapattı. Bu sonuçlarla dereceye giren Terme GSK Güreş Takımı sporcuları Grup ve Türkiye şampiyonalarına katılmaya hak kazandı.
Kulüp Başkanı Halil Seyrekli ve Antrenör Necdet Akman şampiyonda derece elde eden tebrik ederken sporcuların Grup ve Türkiye Finallerinde ilçemizi ve ilimizi temsil edeceklerini belirtiler.