Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

TERME İÇİN BİRLİK MESAJI

TERME İÇİN BİRLİK MESAJI

AK Partisi Milletvekili aday adayları Kamuran Özden ve Emine Karaçuha Yılmaz Terme Ziraat Odası Başkanlığına yaptıkları ziyarette, Terme için birlikte çalışacaklarının sözünü verdiler.

Geçtiğimiz günlerde bir dizi ziyaret için Terme’ye gelen Ak Parti Samsun Milletvekili aday adayları Kamuran Özden ve Emine Karaçuha Yılmaz birlik ve beraberlik içinde olduklarını belirterek “Terme ve Samsun için elimizden geleni yapacağız.”dedi.
Her iki aday adayına da başarılar dileyen Ziraat Odası Başkanı Yetkin Karamollaoğlu, “Ziraat odası, tarımın kalbinin attığı bir yer. Bu nezaket ziyaretiniz bizleri onurlandırdı. Biz her zaman sizlerin yanındayız ve her zaman da yanınızda olacağız. Terme için güzel şeyler yapacağınıza eminim.”dedi.

BU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜMEK İSTİYORUZ
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Emine Karaçuha Yılmaz, “Sizlerin kızıyım, sizlerin içinden biriyim. Biz ilçemize, memleketimize sahip çıkmak için bu yola çıktık. Allah nasip ederse bu yolda hep birlikte yürümek istiyoruz. Bu süreçler gelip geçici her zaman yanınızdayım. Üzerimize düşen ne varsa bundan sonra da yapmaya hazırım.”dedi.

TERME İÇİN YOLLARDAYIZ
Bir diğer aday adayı olan Kamuran Özden ise, “Terme de aday adayı olarak yollardayız. İnsanlar tarafından kucak açılması sevgiyle karşılanmamız çok güzel. Kol kola girdik Terme için Samsun için uğraşıyoruz. Eminim çok güzel şeyler yapacağız. Bir tarafı tarım, bir tarafı sanayi... İnşallah biz de elimizden gelen her türlü desteği yapacağız. Buranın insanıyız. İki hafta içinde de yerimiz sıramız belirlenecek.İnşallah el ele vererek bir şeyler yapacağız.”dedi.