Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TERME İHH’ DAN SURİYE’YE 2. TIR

TERME İHH’ DAN SURİYE’YE 2. TIR

Terme İHH başkanı İsa Şahin ve Din görevlisi Hüseyin Yeşiltaş’ın, yaklaşık 15 gün önce Suriye İdlip’e yapmış olduğu ziyarette tespit edilen ihtiyaçlar giderilmeye çalışılıyor.

    Terme İHH başkanı İsa Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamasında "Oradaki yetkililerle yapılan görüşmede, Suriye’de öğrenim gören öğrencilerin yerde ders yapmak zorunda kaldıklarını, okulla ilgili her şeye ihtiyaçlarının olduğunu belirtmeleri üzerine, Terme’ye gelir gelmez hemen ikinci bir tır için çalışmalara başladık.
    İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okul müdürlerimizin de katkılarıyla, okullarda atıl bulunan sıra, masa ve tahtaları, Terme Ortaokulu bahçesinde toplandık. 11 Nisan Pazar günü yağmur ve soğuğa rağmen "Bu iyilikte ben de varım" diyen kardeşlerimizin de desteğiyle tırımıza yükleyerek İdlip’e gönderdik."dedi.
    İHH: İYİLİK HER ZAMAN HER YERDE
    Şahin "O yağmur ve soğuk havada ıslansa dahi "Ben de bu hayırdan bir hisse almak istiyorum" diyerek, canla başla çalışan kardeşlerimizden Allah razı olsun. Rabbim de onları rahmeti, mağfireti ile ıslatsın inşallah. Destek veren herkesten Allah razı olsun. Oradaki mazlum çocukların bir ihtiyacına merhem olabildiysek ne mutlu bizlere" diyerek sözlerini bitirdi.