Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERME İHH İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE 15 TON KÖMÜR DAĞITTI

TERME İHH İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE  15 TON KÖMÜR DAĞITTI

Terme İHH Temsilciliği, Samsun İHH’nın da desteğiyle Yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere, 15 ton kömür ve 120 çuval fındık kabuğu dağıttı.


    İHH Terme Başkanı İsa Şahin, “Bu sene kömür fiyatlarının çok yükselmesinden dolayı hiç yakacak alamayan ailelerimiz olduğunu tespit ettik. Samsun İHH’da aylık yapılan toplantımızda bu konuyu dile getirdim. Sağ olsun Samsun İHH başkanımız bir hayırsever işadamının kömür bağışında bulunduğunu, bunun 15 tonunu Terme’ye verebileceklerini söyledi. İlçemizdeki o mağdur aileler adına o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
    15 ton kömür Samsundan bize kamyonla gönderildi, komşular ve özellikle hanım kardeşlerimle bu kömürü indirdik ve hemen dağıtmaya başladık. İstedik ki herkes faydalansın ve her aileye 10 torba, bazı özel durumu olan ailelere 15 torba kömür yardımında bulunduk. Yine 5 çuval fındık kabuğu yardımında bulunduk. O kömürü götürdüğümüz bazı ailelerin sevinçten gözlerinin dolması bizi bir ayrı duygulandırdıysa da çok da mutlu etti.
    Bu 15 ton kömürün dağıtımında İHH Hanım Kollarındaki kardeşlerimin büyük gayret ve emeği oldu. Hiç ağır demeden, erkek işi demeden, hafta sonlarını da feda ederek Terme’nin bir ucundan bir ucuna dağıtıma katıldılar. İHH’nın minibüsüne 15 ton kömürü beraber yükleyip beraber indirdik. Hatta bu özverili çalışmalarından dolayı hanım kardeşlerimiz, Samsun İHH tarafından Plaketle ödüllendirildi. Ben de bu insan üstü gayretlerinden dolayı hanım kardeşlerime çok teşekkür ediyor, bu emek ve gayretlerini yarın kıyamet günü rabbimin önlerinde bulundurmasını niyaz ediyorum. Ve diyorum ki; Kış üşütür, iyilik ısıtır.
Hbr: Berkan KARAPIÇAK