Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

TERME İHH'DAN ÇOCUKLARLA CAMİ ETKİNLİĞİ

TERME İHH

Terme İHH Temsilciliği ve Samsun İHH Çocuk Birimi iş birliği ile Terme Merkez Pazar Camiinde çocuklara yönelik cami etkinliği düzenlendi.

    Terme İHH Temsilciliği ve Samsun İHH Çocuk Birimi iş birliği ile Terme Merkez Pazar Camiinde çocuklara yönelik cami etkinliği düzenlendi. Etkinliğe samsundan 15, İlçemizden yaklaşık 60 çocuk olmak üzere toplam 75 çocuk katıldı. 
    Terme Pazar Camiinde düzenlenen etkinlik önce çocuklarla beraber cemaatla öğlen namazı kılınarak başladı. Namazın bitiminde İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL ve Belediye Başkanı Ali KILIÇ çocuklarla sohbetler etti. Daha sonra çocuklarla tespih yapma etkinliği düzenlenerek, her çocuğa yaptığı tespih kendisine hediye edildi. Çocukların ilahi okuması ve bir yavrumuzun dua yapmasının ardından çocuklarla camide balon patlatma oyunu oynandı, çocuklarımızın yüzlerine boyama yapıldı. Program sonuna doğru çocuklara hurma ve hediyelikler dağıtılarak program son buldu.
    Terme İHH Başkanı İsa ŞAHİN, çocuklarla harika bir program gerçekleştiğini, onlara camileri sevdirmek adına bu tür programlara ihtiyaç olduğunu söyledi. Çocukların camideki sevinçlerinin cami cemaatini de çok mutlu ettiğini gördük. Program bittikten sonra tekrar ne zaman yapılır diyerek mesaj atanlar, arayanlar oldu. İnşallah bu çocukları hep birlikte camilere kazandıracağız. Bu programa katkı sunan ve çocukları ile birlikte bu etkinliğimize iştirak eden tüm annelere çok teşekkür ediyoruz . Asımın neslini yetiştirmek bizim elimizde, yeter ki yeri geldiğinde elimizi hep beraber taşın altına koyalım diyerek sözlerine son verdi.