Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TERME İHH’DAN HATAY/YAYLADAĞI VE ŞIRNAK/İDİL’DEKİ ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

TERME İHH’DAN HATAY/YAYLADAĞI VE  ŞIRNAK/İDİL’DEKİ ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Terme İHH, Hanım Kolları ve Genç İHH organizasyonu ile Hatay/Yayladağı ve Şırnak/İdil’deki ilkokul öğrencilerine kırtasiye malzemesi ve kitap desteğinde bulunuldu.

    Konuyla ilgili açıklamada bulunan Terme İHH başkanı İsa ŞAHİN, "Hatay/Yayladağı ve Şırnak/İdil’de göreve başlayan öğretmen arkadaşlarla İHH hanım kollarımızın bir irtibatı olmuş. Okulda kitap ve kırtasiye malzemesi eksiği olduğunu bildirmiş öğretmen kardeşlerim. Bizler de hemen Hanım Kolları ve Genç İHH ile birlikte ne yapabiliriz diye düşündük ve karınca kaderince biraz malzemeyi aramızda toplayarak ve bir kısmını da satın alarak yaklaşık 6 koli kitap ve kırtasiye malzemesini, hanımlar ve gençlerimizle el ele birlikte hazırlayarak kargo ile yolladık. Kitap ve Kırtasiye malzemelerimiz yerlerine ulaşıp video ve resimlerle çocukların sevinçlerini görünce, yaptığımız işin ne kadar güzel bir iş olduğunu daha iyi anladık. Türkiye’nin bir ucundaki çocuklarla gönül bağı kurmuş olduk. Hele de çocukların bizlere yazdığı “Kitap İnsanı, İnsan Dünyayı değiştirir. Sizi seviyoruz. Kitaplar ve siz hep varolun TERME” notu bizleri çok mutlu etti.
    İnşallah ilerleyen zamanlarda yine İyilik Hareketi yoluna devam edecek. Elimizden geldiğince Terme İHH olarak bir şeyler yapmaya, yüzler güldürmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan gizli kahramanlarımıza, hayırsever kardeşlerime, Hanım Kolları ve Genç İHH’mıza çok teşekkür ediyorum. İyilik herzaman her yerde" dedi.