Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

TERME İHH'DAN HAYIR ÇARŞISI

TERME İHH

Terme İHH Temsilciliği 25 Temmuz Pazartesi günü Terme Belediyesi önünde kendi ev yapımı keşkek, pilav, tatlı ve gözlemeden oluşan menüsü ile İlçemizdeki Yetim ve İhtiyaç sahibi ailelere destek olabilmek amacıyla “Hayır Çarşısı

    Terme İHH Temsilciliği 25 Temmuz Pazartesi günü Terme Belediyesi önünde kendi ev yapımı keşkek, pilav, tatlı ve gözlemeden oluşan menüsü ile İlçemizdeki Yetim ve İhtiyaç sahibi ailelere destek olabilmek amacıyla “Hayır Çarşısı” düzenledi.
    Terme İHH Başkanı İsa Şahin yaptığı açıklamada “Uzun zamandır hanım kollarımız bu faaliyet için hazırlanıyordu. Hanım kardeşlerimizden bazıları oturdukları köylerde köy tavuğu, keşkeklik dövme, pirinç ve tereyağ toplamışlar. Bizde madem bu kadar malzememiz var geri kalanı da tamamlayalım ve hayır çarşımızı yapalım dedik. Bu sefer ki hayır çarşımızda gözleme de olmasını istedi hanım kardeşlerimiz. Gerçekten patatesli, peynirli, çökelekli ve sade yaptıkları gözlemeler çok rağbet gördü.
    Hayır çarşısını esas düzenleme amacımız ilçemizde ikamet eden ve devamlı takip ettiğimiz sürekli sayıları artan ailelerimize biraz destek olabilmekti. Bu ailelerimiz içinde tıp okuyan, mühendislik, öğretmenlik ve birçok değişik branşta eğitim gören öğrencilerimiz var. Son zamanlardaki hayat pahalılığının onları daha da zor duruma soktuğunu gördüğümüz için biraz olsun onlara destek olalım onları rahatlatalım istedik. Bize herhangi bir yerden destek gelmiyor. İlçemizin hayırseverleri sayesinde bu iyiliği devam ettiriyoruz.
    Açmış olduğumuz hayır çarşısına bizzat gelerek aldığının çok fazlasını ödeyerek katkıda bulunan herkese, gelemediği için arayıp bir elemanı ile de olsa hayrını yapan kardeşlerime, bizlere her türlü desteği veren Belediye Başkanlığımıza, bu hayır çarşısının yapılmasında en büyük emekleri olan, akşam ve gündüz hiç yoruldum demeden koşuşturan, çalışan, emek veren Hanım Kollarımıza ve alanı düzenleyerek ve hizmet ederek katkı sunan erkek kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepsinden razı olsun. İnşallah iyilik Terme'de birlikte çoğalacak.” dedi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK