Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERME İHH’DAN HAYIR ÇARŞISI

TERME İHH’DAN HAYIR ÇARŞISI

Terme İHH Temsilciliği her yıl olduğu gibi bu yılda yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları unutmayarak, hayırsever insanların desteğiyle kırtasiye ve okul kıyafeti yardımı için “Hayır Çarşısı” düzenledi.

 Terme İHH Temsilciliği 11 Eylül  Pazartesi günü Terme Belediyesi önünde Terme İHH Kadın Kolları tarafından ev yapımı keşkek, pilav, tatlı ve gözlemeden oluşan menüsü ile İlçemizdeki Yetim ve İhtiyaç sahibi çocukların okul ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için “Hayır Çarşısı” düzenledi.
Terme İHH Başkanı İsa Şahin, “Her sene olduğu gibi bu sene de yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızın okul ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için böyle bir hayır çarşısı düzenledik. İHH Terme Kadın Kollarımız bu hayır çarşısının kurulmasında en büyük emeği verendir. Okul zamanı yolumuzu gözleyen yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımız var. Bu çocukların ailelerinin maddi durumu iyi olmadığı için bu ihtiyaçları karşılama imkanları yok. Allah razı olsun destek veren kardeşlerimizin sayesinde bu sene de yüzleri güldürdük. O çocukların okul çantalarını, kırtasiyelerini, okul kıyafeti ve diğer ihtiyaçlarını alırken gözlerindeki o mutluluk, o sevinç anlatılmaz. 
Bizleri böyle bir iyiliğe, böyle bir mutluluğa vesile kılan, en ufak bir katkı sunan bütün kardeşlerimden rabbim razı olsun. Ne yapabiliyorsak o güzel insanların sayesinde. Onlar o masum yavruları sevindirdiler, rabbimde onları sevindirsin. Rabbim bizleri her daim iyiliklerde buluştursun inşallah. Çocuk gülerse dünya güler.”dedi. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK