Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TERME İLÇE MİLLİ EĞİTİME ANLAMLI ZİYARET

TERME İLÇE MİLLİ EĞİTİME ANLAMLI ZİYARET

Terme Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Murat Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy’u makamında ziyaret ederek, uzaktan eğitimin mevcut durumu hakkında istişarede bulundu.

Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, Eğitim Bir-Sen Temsilciliği ilçe yönetimini üyelerini makamında ağırlayarak pandemi döneminde gerçekleştirilen uzaktan eğitim çalışmaları hakkında istişarede bulundu.

ÖĞRENCİLER EĞİTİMDEN UZAK KALMADI

Uzaktan eğitim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, “COVID-19 salgının nedeniyle 13 Mart 2020’den sonra yüz yüze eğitim faaliyetlerimiz sürekli kesintiye uğradı. Biz de bu süreçten sonra öğrencilerimizin eğitim öğretimden uzak kalmaması adına pek çok faaliyet gerçekleştirdik. EBA Canlı Ders Uygulaması hayata geçene kadar derslerimizi ZOOM uzaktan eğitim platformunda gerçekleştirdik. ZOOM programının nasıl kullanılacağı ile ilgili mobil cihazlar ve bilgisayar için ayrı ayrı kılavuzlar hazırladık. 2019-2020 yılının 2. Döneminde 8. Sınıflara 7 adet, 12. Sınıflara 4 adet online deneme sınavı uyguladık. Sınav sonuçlarını aynı gün içinde öğrencilere ulaştırarak geri dönüş sağladık.” dedi.

TABLET SAYISI 490’A ULAŞTI

Terme Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Murat Aydın’a öğrencilerin uzaktan eğitime erişim durumuyla ilgili bilgi veren Ersoy, “Sınıf Tam Öğretmenim Kampanyası kapsamında Terme Kaymakamımız Murat Zadeleroğlu ve Belediye Başkanımız Ali Kılıç’ın destekleriyle 246 tablet dağıttık. Bu hafta 176 adet tablet elimize ulaştı okullara teslim etmeye başladık. Ayrıca Terme Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 77 öğrencimize 1000’er Türk Lirası tablet desteği sağlayacak. Bu sayı toplamda 490 ulaşacak.’’ diye konuştu.

MEMNUNİYET VERİCİ

Terme Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Murat Aydın ise “Sendika olarak ilçe müdürlüğümüzün yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Eğitim Bir-Sen İlçe Yönetimi olarak yapılan çalışmaların ilçemizde eğitim öğretim çalışmalarına büyük katkısı olduğunu görüyoruz. Bu gayretin ve azmin devamını diliyor ve memnuniyetimizi bildiriyoruz.” dedi.