Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TERME İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN “GENÇLİĞE DEĞER PROJESİ” VE “GENÇLİK BULUŞMALARI” DEVAM EDİYOR

TERME İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN   “GENÇLİĞE DEĞER PROJESİ” VE “GENÇLİK BULUŞMALARI” DEVAM EDİYOR

Terme İlçe Müftülüğü “Gençliğe Değer Projesi” ve “Gençlik Buluşmaları” etkinlikleri kapsamında Bazlamaç, Kocaman, Evci, Hüseyinmescit ve Kozluk Mahallelerinde gençlerle bir araya geldi.

 Terme İlçe Müftülüğü  “Gençliğe Değer Projesi” ve “Gençlik Buluşmaları” etkinlikleri kapsamında Bazlamaç, Kocaman, Evci, Hüseyinmescit ve Kozluk Mahallelerinde gençlerle bir araya geldi. 
Bölge Din görevlileri tarafından yapılan programa Terme İlçe Müftüsü vaizi Vahdettin Duran, murakıbı Kurtça Yaman, Din Hizmetleri Uzmanı Güven Bozdağ, müftülük personeli İbrahim Çalık ve bölge din görevlileri ile çok sayıda mahalle gençleri katıldı. 
Programda konuşma yapan Terme İlçe Müftüsü vaizi Vahdettin Duran, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz genç kardeşlerimizle bir araya geldik. 
İcra edilen programda “İnsanın Yaradılış ve Yaradılış Amacı”, “Zaman Bilinci ve Nasıl Kaliteli Bir Zaman Geçirilir”, “Sahip Olduğumuz Fakat Öneminin Farkında Olmadığımız Birtakım Özelliklerimiz” konuları üzerinde duruldu. 
İlçe Müftülüğü olarak programda  emeği geçen bölge din görevlilerimize ve gerçekleştirdiğimiz programa katılarak kaliteli bir zaman geçiren genç kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.”dedi. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK