Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

TERME İLKSAN ÜYELERİ TEKRAR NAZMİ KILIÇ DEDİ

TERME İLKSAN ÜYELERİ TEKRAR NAZMİ KILIÇ DEDİ

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Temsilcilik Seçimleri 19 Haziran Cumartesi Günü Terme Öğretmenevinde 09-17 saatleri arasında yapıldı.

    Terme ilçesinde toplam 273 üyesi bulunan İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı(İLKSAN) seçiminde Terme'den Atatürk İlkokulu sınıf öğretmeni Nazmi KILIÇ ve Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu Müdürü Mustafa İMAMOĞLU temsilci olmak için adaylık başvurusunda bulunmuşlardı. 
Sınıf öğretmenleri ve Milli Eğitim genel idare personellerinden oluşan 273 üyeden, 203 ünün katılarak oy kullandığı seçimde Türk Eğitim Sen Terme İlçe Temsilciliği'nin adayı ve aynı zamanda başkanı olan olan, 8.dönem İlksan Samsun delegesi Nazmi KILIÇ145 oyla yeniden temsilci seçilirken, Eğitim Bir-Sen Terme Temsilciliği adayı Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu Müdürü Mustafa İMAMOĞLU ise 57 oy aldı. Yapılan oylamada ise 1 oy boş çıkarak geçersiz sayıldı.
9. Dönem İlçe Temsilcisi seçilen Nazmi KILIÇ “İlksan İlçe Temsilciliği Seçiminde ayırım gözetmeksizin bize güvenip oy veren, vermeyi düşünüp oy verme şansını bulamayan, oy vermek isteyip kullanmayan, dualarıyla destek olan herkesten Allah razı olsun. Seçim sürecinde bana eşlik eden iş yeri temsilcimiz Tahsin TİLBİ Hocama, Önceki dönem TES ilçe başkanım Erdal ŞENGÜL başkana, iş yeri temsilcilerimize, Terme TES yönetim kurulu üyelerine ve yüreği benimle olan Vatan Sevdalısı üyelerimize, seçimde görev yapan sandık kurulu üyelerine yürekten teşekkür ederim. Camiamıza hayırlı olsun. İlksan emin ellerde.
Pandemiden dolayı ertelenmesinin ardından uzun sayılabilecek bir seçim süreci yaşadık. Seçim sürecinde kırıcı olmadan gönüllere girmeye ve İlksan'ı tanıtmaya devam ettik. Seçim günü düğüne, nikaha, kınaya gitmeyip erteleyen, gerek çocuğunu birilerine emanet edip gelen, gerekse çocuklarıyla birlikte gelip seçim ortamımızı şenlendiren, tarlasını bırakıp oy vermek için yola düşen, bu güzel tatil gününde piknik organizasyonunu gezi planlarını iptal eden ve dahası tatilini yarıda bırakıp oyunu kullanmak için kendini planlayan dostlarım iyi ki varsınız, bu gününün kazananı gizli kahramanları sizlersiniz, sağ olun var olun. Bu fedakârlıklarınızın karşılığını vermek bizim boynumuzun borcudur.
8. Dönemde olduğu gibi 9. Dönem temsilcilik görevim boyunca ayırım gözetmeksizin üyelerimin yanında olacağım. Sandığımızın gerçek sahibinin üyeler olduğunu ve bu sebeple sandıklarına sahip çıkmaları gerektiğini anlatmaya bıkmadan usanmadan devam edeceğim. İlksan'ı siz kıymetli üyeleri için daha güçlü ve daha etkili hale getirmek için enerji harcamaya devam edeceğim. İlksan'ı hep birlikte yaşatacak ve büyüteceğiz. İlksan emin ellerdedir” dedi.