Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TERME KIZILAY’DAN TİYATRO GÖSTERİSİ

TERME KIZILAY’DAN TİYATRO GÖSTERİSİ

Terme Kızılayı’nın talebi üzerine Terme Ortaokulu öğrencileri tarafından kısa sürede hazırlanan ve sahneye konulan “Hayatın her alanında Kızılay” konulu tiyatro gösterisi izleyenlerden tam not aldı.

 Terme Kızılay’ı, ilçemizin gelecekteki önderleri olacak geçlerin kendilerini en güzel şekilde ifade edebilmeleri , toplumda söz sahibi olacak bireyler olarak yetişmeleri ne katkı sağlamak amacıyla bir projeyi hayata geçirdi.
Proje kapsamında, Terme Ortaokulu öğrencileri  tarafından “Hayatın her alanında Kızılay” konulu tiyatro gösterisi kısa sürede hazırlanarak başarılı bir şekilde sahnelendi.
On beş öğrenci nin yer aldığı gösteri , Terme Ortaokulu, Ahmet Ersoy ve Atatürk İlkokullarında sahnelenirken izleyenlerden büyük beğeni topladı.
Terme Kızılay Başkanı Mehmet Aksuoğlu “Projemiz amacına ulaştı. Öğrencilerimiz verdiğimiz konuyu çok başarılı bir şekilde işleyerek güzel bir oyun sahnelediler. Katkılarından dolayı Terme Ortaokulu Müdürü Murat Aydın’a ve oyunun hazırlanmasında emeği geçen öğretmenimiz Soner Demirbaş’a çok teşekkür ederim. Kısa sürede adını duyuran tiyatro gösteri si  diğer okullarımızdan da talep gördü. Yakın zamanda buralarda da sahnelenek. Terme Kızılayı olarak bu tür projelere imza atmaya devam edeceğiz.”dedi. 
Terme Kızılay Başkanı Mehmet Aksuoğlu, gösteriyi sahneleyen çocukları Terme Pidesiyle ödüllendirdi.