Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TERME MHP’DE TANIŞMA TOPLANTISI

TERME MHP’DE TANIŞMA TOPLANTISI

MHP Terme İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel MHP Terme İlçe yönetim kurulu üyelerinin tanıtım toplantısı gerçekleşti.

     Toplantıya İl başkan yardımcısı Önder subaşı, Ülkü ocakları başkanları İbrahim mert bahar , Hakan tanış , İl başkan yardımcıları Harun Karabıçak , Yusuf Ertan, oğuz Karlık , Kadın kolları başkan yardımcısı Beyhan Akün , Kadın kolları başkanı Fatma Kırın Kaya ve davetliler katıldı. 
    Toplantı, 31 Ağustos Cumartesi günü Terme MHP İlçe Başkanlık binasında yapıldı. 
    Başkan Yüksel toplantıda, “Bu gün burada asıl amacımız sizlerle tanışmak. Bizim daha önceki yönetimimizde bulunun arkadaşlarla yollarımızı ayırmamızın sebebi  disiplinsiz, yorgun ve uyum sorunu yaşamalarıydı.
    Burada oturan ve bu sorumluluğun altına giren kişiler Milliyetçi Hareket Partisi’nin ritüelleri ne gerektiriyorsa ona göre hareket edenlerdir. 
    Biz 8-9  ay önce göreve geldiğimizde burada genç yoktu. Gençlerin olmadığı bir partinin geleceğinden ne bekleyebiliriz. Biz geriye değil öne bakmalıyız. Bundan sonra yapacak olduğumuz çalışmalardan birisi ise yönetimimizi yüzde yetmiş gençleştirme çalışmalarımızdır. Ülkü Ocakları, Kadın Kolları ve Türk Eğitim Sen’deki arkadaşlarımızla dört kolla birlikte yürüyeceğiz ve eksik kalan parçalarımızı biran önce tamamlayacağız. Şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.
   

 MHP teşkilattan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Önder Subaş, “Bu devleti güçlü yapmamız için iç çekişmeyi bitirip aynı düşünceyle bir araya getirmek gerekiyordu. Liderimiz bunu yaptı. Genel başkanımız bunlarla uğraşırken biz ne yapıyoruz.? Bugün Hüseyin başkan olur yarın başka birisi olacak önemli olan Milliyetçi hareket partisi’nin kurumsal kimliği bu kimliğe uygun çalışmamız gerekiyor. Bu islam aleminin bu Türk milletinin tek umudu bu devlet, bizlere düşün yavaşlamadan, oyunlara gelmeden, birbirimizi kucaklamak ve bu kutsal davada elimizden gelenin en iyisini yapıp gençlere bunları emanet edebilmek için iyi bir gençlik yetiştirmektir.’ dedi.
    Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Mert Bahar ise, “Bizim buradaki kırmızı çizgimiz 5500 yıllık davamızı yaşatmak. Bu davayı yaşatırken aramıza herkes girebilir ama unutmamamız gerek şey devletin doğrularını unutmamak bundan sonrası için Terme’de güzel bir süreç olur inşallah. Allah yardımcınız olsun.’ dedi.