Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TERME ORTAOKULU BAŞARILARI İLE ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR

TERME ORTAOKULU BAŞARILARI İLE  ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Terme Ortaokulu Akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanda da başarılarından söz ettirmeye devam ediyor.

    Milli Eğitim Bakanlığı ve Okul Sporları Federasyonunun faaliyet programında yer alan, 15 - 18 Nisan 2022 tarihleri arasında Sivas'da  tamamlanan, 54 ilden 320 sporcunun, yarı finalleri  geçerek katıldığı "Yıldızlar Kategorisi Okullararası Türkiye Finalleri"ni Terme Ortaokulu 2 madalya  ile tamamladı.
    2 sporcuyla katıldığı müsabakalar sonucunda: 8/ B sınıfı öğrencisi Emine Karaçuka 44 kgda  Türkiye i2.olarak gümüş madalya, 7/ B sınıfı öğrencisi  Eylül Karadaş ise 33 kg da Türkiye 1.olarak altın madalya almaya hak kazandı.
    Okul Müdürü Murat Aydın, okullarını ve ilçemizi başarı ile temsil eden Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Özden ve değerli öğrencilerini  başarılarından ve özverili çalışmalarından dolayı kutladı.
    Okullararası müsabakalarda şampiyon olan öğrenciler okul müdürü Murat Aydın tarafından güzel bir organizasyonla ödüllendirildi. 
    Terme Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerinin katılımında coşkuyla geçen törende sporculara hediyeleri takdim edildi.
    Şampiyonlar ve aileleri n gurur dolu anlar yaşadığı bu güzel organizasyon sebebiyle Terme Ortaokulu Müdürü Murat Aydın’a ise ayrıca teşekkür edildi.