Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TERME SAHİLİ TEMİZLENİYOR

TERME SAHİLİ TEMİZLENİYOR

Sahil temizliğinde incelemelerde bulunan Başkan Kul, ?Görsel kirliliğin yaşanmaması için hepimize toplumsal vazife düşüyor. Hepimiz, temiz bir çevre anlayışı içerisinde olmalıyız?dedi.

Terme Belediyesi tarafından yaz aylarının gelmesi sebebiyle Miliç Sahilinde temizleme ve düzenleme çalışmaları başladı.

SAHİLLER HEPİMİZİN

Çalışmaları bire bir yerinde inceleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Sahiller hepimizin, birlikte sahip çıkalım.”dedi.
Son dönemde havaların yağışlı gitmesinden dolayı çöp ve katı atıkların sahilleri kirlettiğini, vatandaşların hijyenik ortamda tatillerini geçirebilmeleri ve sahili kullanmaları için her türlü çalışmaları yapacaklarını, 40 km`lik sahil bandında çalışmaların devam edeceğini belirtti.

ÇEVRE TEMİZLİĞİ HEPİMİZİN GÖREVİ
Başkan Kul “Özellikle yaz aylarında tatile çıkan vatandaşla-rımız bölgemizi tercih ediyorlar. Tatilcilerin yanı sıra bu alanlarda yaşayan insanlarımız var. Çevremizde görsel kirliliğin yaşanmaması için hepimize toplumsal vazife düşüyor. Bu vazife hepimizin, temiz bir çevre anlayışı içerisinde olmalıyız.

Belediye olarak halkın güven ve huzuru için gereken tüm çalışmaları eksiksiz olarak yerine getirebilme çabası içinde olduklarını belirten Başkan Kul burada önemli olan hizmeti yerine getirebilmek değil söz konusu hizmetlerin korunması ve bunun geleceğe taşınmasıdır. Bu alanlar hepimizin. Birlikte sahip çıkalım.” dedi.