Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TERME TAEKWONDO KULÜBÜ 2020'YE BAŞARILARLA GİRDİ

TERME TAEKWONDO KULÜBÜ 2020

İLK HEDEF İSVEÇ  BAŞKANLIK KUPASI

    Terme Taekwondo Kulübü öğrencisi Berat Kurt, 3-5 Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul WOW Hotels & Convention Center’da yapılan, yaklaşık 50 ülkeden 2200 sporcunun yarıştığı 7. Turkish Open / Uluslararası Türkiye Açık Şampiyonası’nda, 1.48 / 33 Kg Erkekler Kategorisinde 3'ncü oldu. 
    Bu dereceyle Milli Takıma girmeye hak kazanan ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü adına yarışan sporcu, 18-23 Şubat tarihlerinde İsveç / Helsingborg’da yapılacak olan Dünya Başkanlık Kupası’nda Milli takım adına yarışacak. 

    İLK HEDEF İSVEÇ BAŞKANLIK KUPASI
    Hedefinde 2020 Avrupa şampiyonluğu olduğunu söyleyen Milli  Sporcu Berat Kurt “Çok şükür doğru ve planlı çalışma sonucunda Turkish Open Şampiyonasında 3'ncü olarak bu hedefimi tutturmuş oldum. 18-23 Şubat’ta İsveç’te yapılacak Dünya Başkanlık Kupasında Mili forma altında Türkiyemizi temsil edeceğim için çok mutluyum. Bir sporcu için en büyük gurur Ay Yıldızlı formayla ülkesini temsil etmektir. İsveçten güzel bir sonuçla ülkeme dönmek İstiyorum. Benim bu zamana gelmemde büyük emeği geçen antrenörüm Murat Özden'e, Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübüne ve Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne sonsuz teşekkür ederim. 

    TERME TAEKWONDO 
    AİLESİYLE GURUR DUYUYORUM 
    Konuyla ilgili açıklama yapan antrenör Murat Özden ise “Bu çalışma temposu ile sporcularımla birlikte zorlukların üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Sporcularımızla çalışmalarımıza ara veremeden devam ediyoruz. Bu sene Dünya ve Avrupa Şampiyonasına sporcularımızı gönderebilmek ve ülkemizi temsil etmeleri için fedakarlıktan asla kaçınmayarak onları bu zorlu maratona hazırlıyoruz. Yapılan bu önemli organizasyona günde çift antrenman yaparak çok iyi hazırlandık ve çok çalıştık. Bunun karşılığında sporcumuz Berat Kurt,  Türk Milli takımı adına Milli forma altında İsveç’te yapılacak 5. Dünya Başkanlık Kupasına katılma hakkını kazanmış oldu. Spora, sporcuya  ve genç kuşaklara hizmet etmekten çok memnunum ve Büyük "Terme Taekwondo Ailesi"yle çok ama çok gurur duyuyorum.”dedi.
    SEYREKLİ: ÇOCUKLARIMIZA   YENİ BİR PENCERE AÇTI
    Uzun soluklu ve sabır gerektiren Taekwondo sporu ile Terme Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antrenörü Murat Özden’in, çocuklara yeni bir pencere açtığını aktaran Terme Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Halil Seyrekli “ Murat hocamız, hedef belirleyen, gecesini gündüzüne katarak çocuklarımızın hüznünü, sevincini, acısını, kazandıkları başarıların gururunu onlarla paylaşan değerli bir insan. Geçmiş yıllarda da önemli başarılar elde eden Kulübümüz Taekwondo branşında emin adımlarla yoluna devam ediyor. Sporcularımızın Taekwondo’ya olan ilgileri de bizleri son derece memnun ediyor. Terme gençlik hizmetleri ilçe müdürü olarak başarılı olan sporcumuzu canı gönülden  tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Tüm sporcularımızın Allah yolunu açık etsin. Nice başarılara..”dedi. Hbr: Murat KILIÇ