Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TERME TAEKWONDO YİNE ZİRVEDE

TERME TAEKWONDO YİNE ZİRVEDE

Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) ve Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından, 8-14 Şubat tarihleri arasında 11. Uluslararası Turkish Open şampiyonasında Termeli sporcu Ecrin Karabıyık 3. oldu.

 Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) ve Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından, 8-14 Şubat  tarihleri arasında 11. Uluslararası Turkish Open şampiyonasında Termeli sporcu  Ecrin Karabıyık 3. oldu. 
Antalya Kapalı Spor Salonunda düzenlenen şampiyonaya yaklaşık 60 ülkeden 2.000 sporcu katılım sağladı. Afrika, Amerika, Asya ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere bir çok ülkenin Milli takımları yarışmada mücadele etti. 
TRT spor ve TRT Yıldız kanallarından canlı yayınla verilen Büyük organizasyonda Termeli öğrenci Ecrin Karabıyık 3. oldu.

2 SPORCUMUZ 
MİLLİ TAKIMDA 
Terme Taekwondo Milli Antrenörü Murat Özden, “Ayyıldızlı forma ile 2 sporcumuz Milli Takımımızla ülkemizi temsil ettiler. Esila Yıldırım ve Abdülkadir Aydınlı Milli Sporcu olarak yarıştılar. İlçemize yeni Milli Sporcular kazandırdık.  Çok çok daha fazlasını kazanabilirdik. İlçemize ve Kulübümüze yeniden yeni isimleri de ekleyerek Uluslararası başarılar kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Terlerinin son damlasına kadar mücadele eden ve şehrimize yine ve yeniden büyük gurur yaşatan Tüm sporcularımı tebrik ediyor daha büyük başarılarda birlikte olmayı diliyorum.
Yaz okulu değiliz. Uzun vadeli sporcu yetiştirme peşindeyiz. İşimizin aşığıyız. Çocuklarımız için her zaman çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere destek olan yanımızda olan dualarını eksik etmeyen herkese öğrencilerim , velilerim ve Terme Taekwondo ailesi adına çok teşekkür ediyorum.”dedi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK