Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERME TAEKWONDODAN REKOR MADALYA

TERME TAEKWONDODAN REKOR MADALYA

Terme Taekwondo Spor Kulübü, 27-28 Kasım 2021 Tarihinde Canik Atatürk Spor Salonunda Yapılan Minikler Taekwondo Samsun İl Birinciliği müsabakasında 13 madalya kazandı.

    Terme Taekwondo Spor Kulübü, 27-28 Kasım 2021 Tarihinde Canik Atatürk Spor Salonunda Yapılan Minikler Taekwondo Samsun İl Birinciliği müsabakalarını başarıyla tamamladı.16 sporcusuyla katıldığı müsabakadan, 6 altın, 2 gümüş ve 5 Bronz madalyayla döndü. 

    BAŞARI GELENEĞİMİZ OLDU
    "Yüzler ve isimler değişse de, değişmeyen tek şey başarılarımız."diyerek turnuva hakkında açıklamada bulunun antrenör Murat Özden "Her şampiyonada kürsüde sporcularımız var. İnşallah her turnuvada biraz daha gelişeceğiz. Maç maç daha hazır hale geleceğiz. Her turnuva biizm için yeni bir deneyim. Madalya kazanan ve kazanamayan tüm öğrencilerim bizler için çok değerli. Bu çocuklar çok büyük bir zafer kazandı. Çok mutluyuz. Çocuklarınızla gurur duyun. Ulaştığımız seviye  tesadüf değil, sistemli ve düzenli çalışmayla beraber büyük fedakarlıkla öğrencilerimiz bu başarılara ulaşıyorlar. Kazandığımız madalyalarla Alt yapımızın ne kadar güçlü ve üretken olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Durmak yok çalışmaya, öğrenmeye ve gelişmeye devam

    HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONASI 
    Takımın yıldız isimlerinden Eylül Karadaş ve Emine Karaçuka yeni hedeflerinin dünya şampiyonası olduğunu belirterek "Dünden beri uyumadık. Çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Artık bundan sonraki hedefimiz 2022 yılında Bulgaristan’da yapılacak dünya şampiyonası. İnşallah onu da Türkiye'ye getireceğiz" diye konuştular.

    NİSANUR AKAY: HAYAL EDEMEYECEĞİM GURUR YAŞADIM
    Turnuvanın en değerli oyuncusu ve sayı kralı Nisanur Akay gerçekten çok çalıştık. Çok zorlu antrenmanlar yaptık. Antrenörümüz ve  teknik heyetimiz bizi turnuvaya çok iyi hazırladı. Müthiş bir başlangıç yaptık, sonunu da güzel getirdik. Ringe çıktık ve her şey kendiliğinden geldi. Turnuvanın en yüksek skorlu maçlarını yaparak sayı kralı oldum, en değerli oyuncu seçildim. Hiç aklımda yokken hayal edemeyeceğim şeyler yaşadım. Her şey arkadaşlarım ve Kulübüm sayesinde oldu. Takım arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.