Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

TERME TAEKWONDOYA MİLLİ DAVET

TERME TAEKWONDOYA MİLLİ DAVET

Terme Taekwondo sporcuları Türkiye Taekwondo Federasyonundan aldığı davet üzerine 5 sporcu ile İstanbulda gerçekleşecek 2 dev Şampiyonada Milli Takımımız adına ringe çıkacak.

  Terme Taekwondo sporcuları Türkiye Taekwondo Federasyonundan aldığı davet üzerine 5 sporcu ile İstanbulda gerçekleşecek 2 dev Şampiyonada Milli Takımımız adına ringe çıkacak.
Yıldızlar Kategorisinde Eylül Karadaş ve Emine Karaçuka Gençler Kategorisinde Berat Kurt Büyükler Kategorisinde Gökçenur Şirin ve Süleyman Safa Turhan Milli forma altında mücadele edecekler.
Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Antrenör Murat Özden,”İstanbulda gerçekleşecek 2 büyük organizasyona 50'nin üzerinde ülkenin en seçkin sporcuları kayıt yaptırmış durumda. Kulüpler ve şampiyonaya katılan tüm sporcular bu şampiyonaya çok iyi hazırlanıp tatemiye çıkacaklar. Bu dev şampiyona bizim için ve tüm katılımcılar için çok önem arz etmekte çünkü burada gençlerde ilk 4 Yıldızlarda ilk 2 derecesine giren  sporcular Avrupa Taekwondo şampiyonasında Milli takımla doğrudan katılım hakkını kazanmış olacak bu nedenden dolayı kıyasıya mücadelelere şahit olacağımız çok önemli ve zorlu bir turnuva bizleri bekliyor.
Turnuvaya günde çift antrenman yaparak çok iyi hazırlandık ve çok çalıştık. Geçen yıl ve Bu yılın ilk yarısında yapılan turnuvalarla 5 sporcumuz Milli Takıma Davet edildi. Türk Milli takımı adına Milli forma altında Dünya Başkanlık Kupasına ve Uluslararası Turkish Open Uluslararası şampiyonasına Ayyıldızla Formayı giyecek öğrencilerime başarılar diliyorum.Ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceklerinden hiç şüphemiz yok.     

HER ZAMAN ZİRVEDEYİZ 
2023 yılında özellikle minikler , yıldızlar ve gençler  kategorilerinde  olmak üzere güzel ve başarılı bir sezon geçireceğimizi umuyorum. Geride iyi bir yıl bıraktığımızı düşünüyoruz. Yeni yıla yeni umutlarla başladık. Terme"de Taekwondo’yu çok daha ileriye taşıyacağız. Geçtiğimiz sezon bizim için oldukça başarılı geçti. Hedeflerimize adım adım yaklaştık. Her kategoride madalya kazandık milli takımımıza Sporcu verdik.Bu başarılarımızda ter döken sporcularımız kadar her Zaman ve her koşulda yanımızda olan Ailelerimize de teşekkür ediyorum.”dedi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK