Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TERME TARIM KREDİ KOOPERATİFİNDEN ÜRETİCİYE TAM DESTEK

TERME TARIM KREDİ KOOPERATİFİNDEN  ÜRETİCİYE TAM DESTEK

Terme Ziraat Odası Başkanlığı tarafından, “Kazanan Üretici Olsun” sloganıyla çıkılan bu yolda, 2020 yılı ürün değerlendirme politikasını başarılı bir şekilde yöneten Terme Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Ayhan Yetkin'e plaket takdi

    Fındık hasadının sona erdiği 2020 yılı üretim sezonunda, çeltik üreticisi hasadına  devam ediyor. Taban fiyatlarının açıklanması ile her üretim sezonunda olduğu gibi çiftçi yine verdiği emeğin karşılığını almak istiyor.
       Terme Tarım Kredi Kooperatifi ise uyguladığı alım politikası ile üreticinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
    Şöyle ki; fındıkta 50 randıman fındığın alım fiyatı 22,5 TL açıklanmışken, kooperatif de 50 randıman fındık 24,5 TL den alındı ve  üreticilere de randıman farkı 49 kuruş fark ödemesi yapıldı.
       Çeltikte ise 60 randıman üründe 3.60 TL fiyat açıklanmışken yine Terme Tarım Kredi Kooperatifin de 60 randıman çeltik 4,02 TL den işlem gördü ve sözleşmeli üreticilere 10 kuruş prim desteği ödendi.
       
    “KAZANAN ÜRETİCİ OLSUN” 
    Terme Ziraat Odası Başkanlığı tarafından, “Kazanan Üretici Olsun” sloganıyla çıkılan bu yolda, 2020 yılı ürün değerlendirme politikasını başarılı bir şekilde yöneten Terme Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Ayhan Yetkin'e plaket takdim edildi.
    Kooperatifte alınan bu ürünlerin, yurt genelindeki ulusal ve Tarım Kredi Kooperatiflerinin kendi marketlerindeki raflarda yer alarak üretici ile buluşacağı belirtildi.