Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERME TSO VE TİAD’DAN KASTAMONU ENTEGRE’YE ZİYARET

TERME TSO VE TİAD’DAN KASTAMONU ENTEGRE’YE ZİYARET

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Terme İş Adamları Derneği (TİAD) Kastamonu Entegre Yonga Levha Fabrikası’nda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Terme İş Adamları Derneği (TİAD) Kastamonu Entegre Yonga Levha Fabrikası’nda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Dernek üyeleri fabrikanın yeni yatırımları hakkında bilgilendirildi.

Terme İşadamları Derneği (TİAD) Terme’de faaliyet gösteren büyük sanayi kuruluşu Kastamonu Entegre’de yapılan kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Kastamonu Entegre Yonga Levha Fabrikası’nda yeni yapılan yatırım alanlarını gezen dernek üyeleri, Fabrika Direktörü Ertekin Dikmen ve fabrika teknik heyetinden yatırımla ilgili bilgiler aldı.

İlçeye yapılan yatırımların ele alındığı toplantıda Kastamonu Entegre’nin Terme’ye yapmış olduğu ekonomik katkı ve ilçe istihdamına verdiği katkı değerlendirildi. Tüm TİAD üyelerine katılımından dolayı teşekkür eden Fabrika Direktörü Ertekin Dikmen, fabrikanın yeni yatırım programına dair bilgiler aktardı. Dikmen, fabrikanın uzun yıllar Terme’ye ve bölgeye hizmet edeceğinin altını çizdi.

Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi’nin katılımcılara ilçenin ekonomik ve ticari durumu ile güncel bilgiler aktardı.