Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TERME TSO YÖREX FUARINDA

TERME TSO YÖREX FUARINDA

Anadolu’dan gelen binlerce ürünün ziyaretçilerle buluştuğu Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde, TOBB’un desteğiyle bu yıl 10’uncu kez kapılarını açan Yöresel Ürünler Fuarı’nda adeta Samsun rüzgarı esti.

    
    Yurdun dört bir yanında üretilen veya yetiştirilen binlerce yöresel ürünleri bir arada buluşturan YÖREX Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da Samsun standı yine büyük ilgi gördü. Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB'un desteğiyle bu yıl 10'uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nın açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nın katılımıyla gerçekleşti.
    Fuar da Samsun standına büyük ilgi gösterenlerin başında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ve beraberindeki heyet, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, diğer illerden gelen belediye başkanları, oda ve borsa başkanları da geldi.
    Samsun standında sergilenen yöresel ürünlerimizden olan  Terme Pirincinden pilav yapılarak ziyarete gelen misafirlere ve heyete ikram edildi.Ayrıca konuklara  Samsun ürünleri ve tanıtım broşürleri de dağıtıldı. Fuara Terme Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi katılım sağladı.