Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TERME TSO`DAN ANKARA TEMASLARI

TERME TSO`DAN ANKARA TEMASLARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nin Akreditasyon Seminerleri için Ankara`da bulunan Terme Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, bir dizi ziyaret doğrultusunda Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdür Yardımcısı Şaban BABA`yı ve Çalışma ve Sosyal Güvenli

Ziyarete Terme TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Soner Özden, Genel Sekreter Fatma Malkoç Avcı ve Terme Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emre Kızıl katıldılar.
Devlet Arşivleri Genel Müdür Yardımcısı Şaban Baba ile olan görüşmede Başkan Ahmet Ekmekçi, ilçemizde yürütmeyi planladıkları projelerin başkent ayağında takipçisi ve destekçisi olmaları konusunda temennide bulundu. İlçemize getirisi olacak her projenin mutlak takipçisi olacaklarını vurgulayan Şaban Baba, Terme`nin üzerindeki ölü toprağını artık atması gerektiğini ve bu yolda üzerlerinde düşecek her görevi canı gönülden kabul edeceklerini vurguladı. Ziyaret sonunda Terme TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi vermiş olduğu destekten ötürü Baba`ya şükranlarını iletti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanı Ömer Ayçiçek`e yapılan ziyarette, proje süreçlerinin yönetimi ve hazırlanması hususunda bilgi alındı.
Başkan Ayçiçek, proje hazırlama aşamasında bir ortak akıl birliği oluşturulması ve beklentilerin kesin bir şekilde ortaya konulması gerektiğinin altını çizdi. Daha verimli ve kabul edilebilir proje üretebilmek için tek bir kurumun değil de ilçede mevcut bütün kurumla-rın organizasyona iştirakçi olarak katılmasının daha etkin olacağı hususunu vurguladı. Başkan Ayçi-çek Terme için Kurumu adına yapılabilecek her türlü desteğe açık olduğunu dile getirdi. Görüşme sonunda Terme TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi göstermiş olduğu ilgi için Ayçiçek`e teşekkürlerini bildirdi.