Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TERME TSO’YA ZİYARET

TERME TSO’YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ve beraberinde ki heyet Terme Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

  
    Ziyarette konuşan Hancıoğlu “Bugün Terme ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Hasar oluşan noktaları teker teker gözlemleyerek gerekli notlarımızı aldık. Bu tarz afetlerin bir daha yaşanmaması en büyük temennimiz” dedi.
    Başkan Ekmekçi “İlçemiz de yaşanan sel felaketi bizleri son derece üzmüştür. Bundan sonrası için artık geriye bakmak yerine önümüze bakıp bu tür felaketlerin önüne nasıl geçeriz bunun çabası içinde olmalıyız. Oda olarak sel felaketinde mağduriyet yaşayan tüm halkımızın bizlere başvurması adına gerek sosyal medya gerekse mesaj yoluyla bilgilendirmelerimiz yapıldı. Zarar gören esnaflarımızın mağduriyetinin giderilmesi için dilekçe ile taleplerini toplayıp ilgili mercilere ileterek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ancak; afet ile birlikte oluşan zararın büyüklüğü İlçemizin iç dinamikleri ile giderilecek boyutta olmadığı da aşikardır. Bu sebepten bölgemizin bir an önce afet bölgesi ilan edilmesi gerekmektedir”dedi.
Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.