Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

TERME ZİRAAT ODASI BAŞKANI FERDA ERGÜN GÜVEN TAZELEDİ

TERME ZİRAAT ODASI BAŞKANI  FERDA ERGÜN GÜVEN TAZELEDİ

Terme Ziraat Odası Olağan Genel kurulu yapıldı.

Seçime iki listeyle giren Terme Ziraat Odası´nın mevcut başkanı Ferda Ergün tekrar başkan seçildi.
Terme Ziraat Odası Toplantı Salonunda 4 Şubat 2023 Cumartesi günü yapılan kongrede mevcut başkan Ferda Ergün güven tazeledi.
Olağan genel kurulunda Ferda Ergün ile Ömer Arıcı’nın girdiği seçimde 81 delege oy kullandı. Oyların 57´sini alan Ferda Ergün güven tazeleyerek tekrar Terme Ziraat Odası Başkanlığına seçildi.
 Buna göre mevcut başkan Ferda Ergün 57, başkan adayı Ömer Arıcı ise 23 oy alırken 1 oy geçersiz sayıldı.
Seçim sonrası açıklamada bulunan Başkan Ferda Ergün, “Yeni dönemde yine üreticilerin yanında olup Terme tarım ve hayvancılığına destek olmaya devam edeceğim. Bugün gerçekleştirmiş oluğumuz olağan kongrede dostluk ve kardeşlik ve beraberlik kazandı. Beni ve yönetimimi destekleyen tüm delegelerime teşekkür ediyorum.” dedi. 
Ayvacık Ziraat Odası Başkanı ve kongrede Divan Kurulu Başkanlığı görevini yapan Erdal Avcı ise, “Gerçekleştirilen Terme Ziraat Odası Başkanlığı ve Meclis seçimine katıldık. Terme’li delegelerimizin takdiriyle bizleri Divana layık gördükleri için Terme Ziraat Odası Delegelerimize şükranlarımızı arz ediyor, yeniden güven tazeleyen can kardeşim onu tanımakla her zaman gurur duyduğum Ferda Ergün ve yönetimi ile Meclisine yeni görevlerinde Yüce Mevlam’dan başarılar diliyorum. Allah’ım başarılarını daim eylesin” şeklinde konuştu. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK