Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERME´DE 2. NOTER AÇILDI

TERME´DE 2. NOTER AÇILDI

Terme´de uzun süredir beklenen 2. noter hizmete girdi.

Terme´de uzun süredir beklenen 2. Noter Çay Mahallesi Ünye Caddesi No:25´de faaliyete başladı.
Bu zamana kadar 1 Noter bulunan Terme´de 2´inci Noter´in açılması vatandaşların işlemlerinin daha da hızlı bir şekilde halledilmesine de olanak sağlayacak.
Yeni noteri makamında ziyaret eden Terme Bilgi Gazetesi imtiyaz sahibi Dilek Karapıçak ve Meliha Uzun kendisine yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyaret esnasında Terme´nin 1. Noteri Bülent Küçükdoğan da meslektaşına ziyarette bulundu. Küçükdoğan, iki noter birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirterek meslektaşına başarılar diledi.
Terme´de hizmet verecek olan 2. Noter Beyhan Uğurlu Keçeli ise bir yerleşim yerinin ekonomik ve sosyal yönden geliştiği, ticari hacminin büyüdüğünün bir göstergesinin de noterlerin işlem hacimlerinin çoğalması olduğuna dikkat çekerken 2´inci Noter´in Terme için büyük bir ihtiyaç olduğunu, bunun için işe başladıklarını ifade etti.


Beyhan Uğurlu Keçeli Kimdir?
Tavşanlı Kütahya Doğumlu Beyhan Uğurlu Keçeli Lise öğrenimini Tavşanlı´da bitirdikten sonra üniversite öğrenimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı.
Mezuniyet sonrası Bağ-Kur´da göreve başlayan Keçeli, Kurumun SGK´ya dönüşmesiyle görevine burada devam etti. Hukuk Müşavirliğinden emekli oldu. Sonrasında 2014´ün Ekim ayında Sinop´un Durağan ilçesinde noterlik görevine başladı. Ardından Afyon´un Sultandağı ilçesinde uzun süre görev yapan Keçeli 31 Mayıs itibari ile Terme´de yeni görevine başladı. Keçeli evli olup iki çocuk annesidir.
Terme Bilgi Gazetesi olarak ilçemizin 2. Noteri Beyhan Uğurlu Keçeli´ye yeni görevinde başarılar dileriz.