Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TERME´DE 2017 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

TERME´DE 2017 YILININ İLK  MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Terme Belediyesi, 2017 yılının ilk meclis toplantısının oturumunu, Şenol Kul başkanlığında gerçekleştirdi.

2017 yılının ilk meclis toplantısı meclis toplantı salonunda yapıldı. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul başkanlığında yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Terör saldırılarında yaralanan ve şehit olanlar için Belediye meclis üyesi Şenan Akbulut tarafından dualar okundu.

HER TÜRLÜ TERÖRÜ LANETLİYORUZ
Hain terör saldırısını kınayarak sözlerine başlayan Belediye Başkanı Kul, "Milli birlik ve bütünlüğümüzü bozmaya yönelik her alçakça her türlü eylem yapan terör örgütlerini lanetliyoruz. Birliğimiz ve mukaddesatımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, kahraman gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Yüreklerindeki acıya rağmen vatan sağ olsun diyerek teröre ve terör örgütlerine en anlamlı cevabı veren ve bunu yürekten söyleyen ailelerimize ve aziz milletimize de tekrar sabır diliyorum. Türkiye´nin hem içinde hem dışında çok büyük mücadele ile karşı karşıyayız. Provokasyona gelmeden bu zor günleri huzur içerisinde atlatacağız inşallah. Rabbim bu ülkenin önünü kimsenin kapamasına izin vermesin. Türkiye emniyet güçleriyle, askeriyle, vatandaşlarıyla bu süreci en iyi şekilde yürütecek ve Türkiye´nin bekası için, kalkınması için mücadele edeceğiz" dedi.
Konuşmanın ardından gündem maddelerine geçilen toplantıda 2017 mali yılı içerisinde Denetim Komisyonu´nda görev yapacak üyelerin seçimi yapıldı.
Toplantı gelecek birleşim gün ve saati belirledikten sona erdi.
Hbr: Nazan ŞENTEPE İŞLER