Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TERME´DE BAYRAM ALIŞVERİŞİ BAŞLADI

TERME´DE BAYRAM ALIŞVERİŞİ BAŞLADI

Ramazan bayramına sayılı günler kalmasıyla birlikte bayram alışverişi yapmak isteyen vatandaşların en uygun yeri yine pazarlar oldu. Bayram alışverişi için pazarı tercih eden vatandaşların pazarda en çok tercih ettiği ürünler ise çocuk giyimleri oluyor.

Ramazan bayramına sayılı günler kalmasıyla birlikte bayram alışverişi yapmak isteyen vatandaşların en uygun yeri yine pazarlar oldu.
Bayram alışverişi için pazarı tercih eden vatandaşların pazarda en çok tercih ettiği ürünler ise çocuk giyimleri oluyor.

ESNAF MUTLU
Ramazan ayının geçen yıllara göre hareketli geçtiğini belirten çarşı-pazar esnafı, bayramın yaklaşmasıyla birlikte piyasa daha da canlandı.
Yapılan alışverişlerden mutluyuz. Vatandaşlar artık mağazalardan çok çarşı ve pazarı tercih ediyor çünkü pazardaki mallarda mağazadaki mallar kadar kaliteli ve dayanıklı özellikle çocuk kıyafetlerinde çok artış oldu. Tüm islam aleminin mübarek ramazan bayramını kutluyorum.?dedi.

BAYRAMLIK ŞEKER,ÇİKOLATA VE TATLILAR TEZGAHLARDA
Ramazan Bayramı yaklaşırken bayramlık şeker, çikolata ve tatlılar da tezgâhlarda yerlerini aldı. Esnaf dükkânlarının önünü rengârenk şeker ve çikolatalarla süslerken her bütçeye göre de ürün bulunuyor.
Bayram şekerlerinin kilo satış fiyatının 5 ile 15 TL arasında satışa sunuluyor. Dar gelirli vatandaş kilosu 5-6 TL olan bayram şekerlerini daha çok tercih ediyor.