Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Terme´de bayramlaşma

Terme´de bayramlaşma

Terme de Ramazan Bayramı nedeniyle belediye binası önünde ilçe protokolü ve vatandaşlar ile bayramlaşma töreni düzenlendi.

Terme ilçesi´nde Ramazan Bayramı nedeniyle belediye binası önünde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene katılan Belediye Başkanı Şenol Kul, vatandaşlar ve ilçe protokolü ile bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma törenine; Terme Kaymakamı İlyas Gün, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanları, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAYRAMLAR ÖNEMLİ GÜNLER
İlçe halkının bayramını kutlayan Terme Kaymakamı İlyas Gün "Bir Bayramı daha, hep birlikte kutluyoruz. Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar, millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın simgesi olan önemli günlerdir." dedi.

BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN
Geleneklerin yaşatılmasının önemine değinen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, manevi duyguların yoğun yaşandığı bayramların, akrabaların, büyüklerin ve komşuların ziyaret edildiği özel bir gün olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirterek ?Birlik, beraberlik ve dayanışmanın ayı olan Ramazan´ı geride bırakıp Ramazan Bayramı´na kavuşmanın mutluluğunu yaşarken sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan Ramazan Bayramı´nın tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik dolu günler getirmesini diliyorum. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz" şeklinde konuştu.