Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERME´DE DAHİL OLMAK ÜZERE 7 POLİS FETÖ OPERASYONUNDA TUTUKLANDI

TERME´DE DAHİL OLMAK ÜZERE 7 POLİS FETÖ OPERASYONUNDA TUTUKLANDI

Samsun´da Ladik ilçe Emniyet Müdürü dahil 7 polis FETÖ operasyonunda tutuklandı. Samsun´un Ladik ilçesinde Ladik İlçe Emniyet Müdürü ile birlikte 7 polis FETÖ-paralel yapı operasyonunda tutuklandı.

Samsun´da FETÖ operasyonu kapsamında Ladik ilçesinde Ladik İlçe Emniyet Müdürü ile birlikte 7 polis çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Terme ilçesinde 4 polis memuru mahkemece tutuklanırken, 2 polis memuru ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Bafra ilçesinde ise 1 polis memuru mahkemece tutuklanırken, 3 polis memuru ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Salıpazarı ilçesinde gözaltına alınan 9 öğretmenden 4´ü tutuklanırken, 5´i ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 


Çarşamba ilçesinde bu sabah düzenlenen operasyonda 19 işadamı ve esnaf gözaltına alındı. Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

Öte yandan 15 Temmuz darbe girişi soruşturması kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 56 polis gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü´nde sorgulanan 1 ikinci sınıf emniyet müdürü, 3 üçüncü sınıf emniyet müdürü, 6 dördüncü sınıf emniyet müdürü, 4 emniyet amiri, 1 başkomiser, 4 komiser, 8 komiser yardımcısı, 1 bekçi ve 28 polis memuru olmak üzere toplam 56 kişi bugün Samsun Adliyesi´ne çıkarıldı.