Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TERME´DE GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

TERME´DE GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

Terme Kaymakamlığı tarafın geleneksel olarak hayata gerçekleştirilen iftar programı Terme Ulusoy Teksilerinde düzenlendi.

Her Ramazan ayında Terme Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programı ilçe Kaymakamı Emin Alıcı´nın öncülüğünde ve ayrıca İmran Okumuş´ un katkılarıyla yapıldı. Ayrıca Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, Türkiye Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası(PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş´a çiçek takdim etti.

24 YIL ARA VERMEN DEVAM EDİYOR
Düzenlenen programda açıklama yapan İlçe Müftüsü Recep Apaydın,? İmran Okumuş beyefendi 24 yıl ara vermeden Şehit ve Gazi Ailelerimizin adına bu güzel tesiste iftar yemeği veriyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu arada şehitlerimize Allah´tan rahmet, geride kalan ailelerine sabır ve başsağlığı, gazilerimize acil şifalar diliyoruz? diye konuştu. Ardından Ordu İl Müftüsü Mürsel Öztürk, tarafında şehitlerimiz için yapılan duanın ardın ikramlara geçildi.

BAŞKANDAN VAR´DAN TEŞEKKÜR
Bu güzel organizasyonda duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Var,?Bu davet aynı zamanda devletin yanımızda olduğunu gösteriyor. Bizlere sahip çıkılması açısında gücümüze güç katıyor. 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında Şehit ve Gazi Ailelerini unutmayan Sayın Kaymakamız Emin Alıcı ile hayırsever değeli işadamı İmran Okumuş beyefendiye şehit düsen Mehmetçiklerimizin aileleri adına teşekkür ediyorum ?dedi.

PROTOKOL İFTAR PROGRAMINDAYDI
Programa ilçe Kaymakamı Emin Alıcı, Teme Belediye Başkanı Şenol Kul, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, Türkiye Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası(PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, ilçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Talip Sevim, İlçe Emniyet Müdürü Murat Elkılıç, İlçe Müftüsü Recep Apaydın, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın sözcüsü Köksal Öner, Şehit ve Gazi Ailelerinin yanı sıra Türk Kızılay´ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs´te katıldı.