Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERME´DE GÖRKEMLİ TOPLU SÜNNET

TERME´DE GÖRKEMLİ TOPLU SÜNNET

Terme Belediyesi 1. Toplu Sünnet Şöleni görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Terme Belediyesi 1. Toplu Sünnet Şöleni görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Terme Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sünnet Şöleni vatandaşların yoğun ilgisiyle birlikte coşku ile kutlandı.
Huzur Sokağında yapılan şölene Terme Belediye Başkanı Şenol Kul eşi ve oğlu ile katılırken, sünnet çocukları da aile ve yakınlarıyla katıldı.

EĞLENCELİ VE UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR
Toplu Sünnet Şöleni kapsamında çocuklar için Cumhuriyet Meydanında davul zurna çalındı. Çocuklar Samsun´dan gelen gezi otobüsüyle şehir turu yaptıktan sonra aileleriyle birlikte, kendileri için hazırlanan Huzur Sokağına geldiler. Animasyon gösterilerine katılan çocuklar oyun parkurlarında oynadılar.
Şölen kapsamında Kur´an Tilaveti ve Mevlüt okundu. Başkan Şenol Kul, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Halk Oyunları ve Hacivat Karagöz gösterilerinin yanı sıra ses sanatçısı Ümit Kurşun da sahne aldı. Kurşun söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

MUTLULUKLARINA ORTAK OLMAK BİZLERİ SEVİNDİRDİ
Çocukların bizlerin geleceği olduğuna bir kez daha vurgu yapan Belediye Başkanı Şenol Kul ?Onların yüzünde ufacık bir tebessümün sebebi olabilmek bize mutluluk veriyor. Evlatlarımızın ve ailelerinin mutluluklarına ortak olabilmek bizleri sevindirdi. Terme Belediyesi olarak geleceğe yatırım yapmaktan vazgeçmeyeceğiz. Gelecek nesiller için her türlü sorumluluğu üstlenmeye hazırız. Emeği geçen personellerimize ve bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.? dedi.

KORKUMUZU EĞLENCEYLE, OYUNLA YENDİK
Şölen sayesinde aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirme imkanı yakaladıklarını söyleyen çocuklar ise "Bugün çok eğlendik ve çok mutlu olduk. Etkinlik alanındaki birçok oyun sayesinde arkadaşlarla unutamayacağımız bir gün yaşadık. Korkumuzu eğlenceyle, oyunla yendik. Belediye başkanımıza çok çok teşekkür ederiz.?dediler.