Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TERME´DE HALK BULUŞMASI

TERME´DE HALK BULUŞMASI

Terme Kaymakamı Mehmet Parlak ve Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin Evci ve Sakarlı Mahallesi´nde halka buluşma toplantısı düzenledi.

Toplantıda, vatandaşların önerileri alınırken, sorunlarına çözüm arandı.Toplantıya Terme Kaymakamı Mehmet Parlak, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, kamu kurum amir ve müdürleri, vatandaşlar ile mahalle muhtarları katıldı.
Muhtarlar ve vatandaşların şikayet, talep ve beklentilerini dinleyen Kaymakam Mehmet Parlak, toplantının amacının kamu hizmetlerinin vatandaşlara en iyi şekilde sunulması ve vatandaşların hayat şartlarını iyileştirmekle görevli kamu görevlileriyle vatandaşların bir araya gelmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

PARLAK´TAN "SİLAH" UYARISI
Toplantılarda konuşan Kaymakam Parlak, düğünlerde silahla ateş edenlere fırsat verilmeyeceğini ve bu tür olaylarda konunun üzerine şiddetle gideceklerini kaydederek, ?Düğün eğlencesi esnasında silahla ateş etmek, acı olaylarla karşılaşmamıza sebep oluyor. İlçemizde bu tür olay yaşamasını kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Bu nedenle tüm halkımızı ve düğün yapacak aileleri buradan uyarıyorum. Düğünlerde eğlence tarzınızı değiştirin silahla ateş etmeyin. Siz kendiniz bu alışkanlığı bırakmazsanız biz güvenlik güçleriyle bu işi önlemek için her türlü önlemi alacağız. Ben size güveniyorum anlayışınıza güveniyorum.? dedi.


BAŞKAN KUL: ?BİRLİKTE YÖNETİYORUZ?
Toplantılara katılarak buralarda konuşan belediye başkanı Şenol Kul, ?Halk buluşmalarımızda karar mekanizmasına her kesimden vatandaşlarımızı da dâhil ederek, onlar için hizmet ve çareler üretiyoruz. Halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve Terme´yi birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı oluyoruz.? Şeklinde konuştu.
Gerçekleştirilen toplantılarda Terme´nin sorunları ve yapılacak plan ve projelerden bahsedildi. Katılımcılar, istek, öneri ve taleplerini ilettiler.