Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TERME´DE KURA HEYECANI

TERME´DE KURA HEYECANI

İŞKUR tarafından Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında Terme Belediyesi bünyesinde çalıştırılacak olan işçilerin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Terme Belediyesi tarafından, Samsun Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğiyle Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde çeşitli birimlerinde değerlendirmek üzere istihdam edilecek 69 personel, noter huzurunda yapılan kura ile belirlendi.

KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINLANDI
Terme Belediyesi hizmetlerinde çalışacak 69 kişi için başvuru yapan 157 kişi arasından kura çekildi. Terme Noteri, Samsun İŞKUR temsilcisi ve başvuru yapan kişilerin huzurunda yapılan ve Terme Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşen kuralar başvuruda bulunan vatandaşlar tarafından yapıldı. Kura çekimi Terme Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak ta yayınladı.

EL ELE HİZMET VERECEĞİZ
Kurada ismi çıkanlara yeni işlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ?TYP kapsamında İŞKUR ile Terme Belediyesi arasında imzalanan sözleşme gereği 6 ay boyunca Terme Belediyesi´nde görev yapacak personel, belediye sınırları içinde bulunan alanlarda çevre temizliği işlerinde çalıştırılacak. Kurada ismi çıkan arkadaşlarımıza gerekli bilgileri aktardıktan ve iş dağılımı yaptıktan sonra el ele verip güzel ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Arkadaşlarımızın ilçemize faydalı olacaklarını ümit eder, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. TYP ile ilçe halkına daha iyi Terme sunmayı hedefliyoruz? diye konuştu.
Haber: Terme Belediyesi