Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

TERME´DE MEGA PROJELER DEVAM EDİYOR!

TERME´DE MEGA PROJELER DEVAM EDİYOR!

Göreve geldiği ilk günden itibaren ilçedeki eksiklikleri belirleyen ve çözüm için kolları sıvayan Başkan Şenol Kul, ?Model ve Modern Bir İlçe? hedefi doğrultusunda birçok farklı projenin hayata geçirilmesini sağladı. Kul, ?Bizimde gayemiz bu hizmet kervan

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, seçim öncesi sözünü verdiği çözüm planlarının önemli bir bölümü hayat bulurken bazı proje çalışmaları da devam ediyor. Bu projelerin arasında arasında önemli bir yer tutan Terme Çevre Yolu çalışmalarında 1/5000 ölçekli nazım imar planları hazırlanarak Samsun Büyükşehir Meclisinin onayına sunuldu. Planları imzalayarak onaylayan Başkan Kul, Terme´nin çehresini değiştirecek çok önemli bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

TERME´Yİ PRESTİJLİ YATIRIMLARLA BULUŞTURDUK
Terme´yi her geçen gün daha da iyiye ve daha da güzele taşıdıklarını söyleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ?Terme Belediyesini devraldığımız günden itibaren ilçemizin önemli eksikliklerini giderme noktasında büyük projeler hayata geçirerek, prestijli yatırımlarla buluşturduk. Geleceğe daha doğru ve hızlı bakabilmek adına, ihtiyaçları karşılamak aynı zamanda gelecekteki yapıyı da bugünden ön görmek gerekliydi. Şehrimizin geleceğini planladık? dedi.

YENİ VİZYON KATACAK
Terme´nin değişimi ve gelişimi için hızlı bir çalışma grafiği sergilediklerine dikkat çeken Başkan Kul, ?Toz ve çamur ile söz ettirilen bir şehirden, projeleri örnek gösterilen bir şehir haline geldik. Bütün gayemizde güzel bir şehir oluşturmak. Çocuklarımıza daha güzel bir şehir bırakmak. Biz bu şehirde doğduk büyüdük. Bu şehre vizyon katmak için, umut olabilmek için çalıştık. Hayali olmayanın projesi olmaz, projesi olmayanın eseri olmaz, eseri olmayanın tarihte yeri olmaz. Hayallerimizi gerçekleştirmeye gayret ettik? diye konuştu.

HAYIRLI OLSUN
Tarihi bir adım atarak şehrin gelişimini ve düzenini önemli ölçüde etkileyecek mega bir projenin daha hayata geçecek olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Şenol Kul, ?Karayolu, bir ülkenin, bir bölgenin ve bir şehrin kalkınmasında, modern bir görünüme kavuşmasında önemli bir etkendir. Yol medeniyetin diğer adıdır. Çevre yolunun bitmesi güney mahallelerinin kalkınmasında önemli rol oynayacak. Yollar yapılaşmanın yanında ticari olarak da bölgenin kalkınmasında lokomotif olacak. Şimdiden Terme´mize hayırlı ve uğurlu olsun.? diye konuştu.
Başkan Kul´un onaylamasından sonra Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi´ne gönderilen Terme çevreyolu planı burada da onaylanmasından sonra kamulaştırma ve yol yapım işine geçilecek.