Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TERME´DE SEÇiM HEYECANI

TERME´DE SEÇiM HEYECANI

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ambartepe ve Kozluk mahallelerinden ayrılan Akçay ve İlimdağ mahallerini ziyaret ederek bugün yapılacak seçimlerdeki muhtar adaylarına başarı diledi.

Terme İlçesi´ne bağlı mevcut Ambartepe ve Kozluk Mahalleleri´nin bazı bölümleri ayrılarak iki yeni mahalle oluşturuldu. Mevcut, Ambartepe ve Kozluk mahallerinden ayrılan, İlimdağ ve Akçay mahallelerinde bugün muhtarlık seçimleri heyecanı yaşanıyor.
İlimdağ ve Akçay mahallelerine ziyarette bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, mahalle halkının talepleri ve hizmetlerin kaliteli ve hızlı bir şekilde ulaşabilmesi amacıyla bazı mahalleleri bölme yönünde karar aldıklarını söyleyerek "Terme İlçesi´ne bağlı Kozluk Mahallesi´nden ayrılan kısımda Akçay Mahallesi, Ambartepe Mahallesi´nden ayrılan kısma ise İlimdağ Mahallesi ismi verildi" dedi.

KUL BAŞARI DİLEDİ
Muhtarlık makamının önemli bir hizmet makamı olduğuna değinen ve adaylara başarı dileklerini ileten Kul ?İki yeni mahallemizde seçime katılacak tüm muhtar adaylarımıza başarılar diliyorum. Seçimler demokrasiye yakışır bir şekilde devam ediyor. İnşaallah seçilecek yeni muhtarlarımız seçildikleri bölgeye güzel hizmetleri götürürler? dedi.