Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TERME´DE SOKAKLARIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

TERME´DE SOKAKLARIN  ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

İlçenin çehresini yenileme çalışmalarına hız veren Terme Belediyesi, cadde, sokak ve parklarda başlattığı temizlik seferberliği hızlanarak devam ediyor. Çevre ve temizlik çalışmalarına büyük önem veren Terme Belediyesi ilçenin cadde ve sokaklarını pırıl

İlçenin çehresini yenileme çalışmalarına hız veren Terme Belediyesi, cadde, sokak ve parklarda başlattığı temizlik seferberliği hızlanarak devam ediyor.
Çevre ve temizlik çalışmalarına büyük önem veren Terme Belediyesi ilçenin cadde ve sokaklarını pırıl pırıl hale getiriyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de gece-gündüz, yağmur-çamur, demeden temiz bir Terme için çalışıyor. Çevre sağlığı açısından temizlik işlerinin ihmale gelmez bir önem arz ettiğini vurgulayan Başkan Şenol Kul "Temiz insan çevresinden belli olur" anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti.
KİRLİLİK ORTADAN KALKIYOR
İlçe sahilleri başta olmak üzere şehrin tamamına yakın alanlarda çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ?Belediyemiz sınırlarındaki bütün ana cadde ve sokaklardan her gün düzenli olarak çöp toplanıyor.
Terme´deki tüm ana arter ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerimizde süpürgeci ekiplerimiz çalışıyor. Yaptığımız bu temizlik hareketi ile hem görüntü kirliliği ortadan kalkıyor, hem de şehrimiz daha temiz bir görüntüye kavuşuyor? dedi.
SIRADAN YENİLEME DEĞİL
Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ?Daha Güzel Terme için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz? dedi.
SASKİ, YEDAŞ, TELEKOM ve AKSA gibi alt yapı kurumlarıyla da görüşülüp yapılan ortak çalışmalarla öncelikle mevcut alt yapı olumsuzluklarını ortadan kaldırdıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Kul, ?Terme´mize daha modern, daha temiz ve daha estetik bir görünüm kazandırabilmek adına yoğun çaba sarf ediyoruz.
Yapılan çalışmalar sadece sıradan bir yenileme değil aynı zamanda bir değişime ve dönüşüme de zemin oluşturuyor. Amacımız Terme´nin her cadde ve sokağında bu değişim ve dönüşüm rüzgarını oluşturmaktır? diye konuştu.