Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TERME´DE TATLI TELAŞ

TERME´DE TATLI TELAŞ

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Arife günü ve Ramazan Bayramının ilk günü gerçekleştir- diği etkinliklerde vatandaşlarla bayramlaştı.

Terme´de gelenek olan ´Arife Bayramı´ bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.
Sakarlı Cumhuriyet Mahallesinde toplanan vatandaşlar birbirlerinin bayramını kutlayıp dua etti.
Cumhuriyet Mahallesinde düzenlenen ´Arife Bayramı´ etkinliğine bu yıl da yoğun katılım oldu. 65 yıldır yaşatılan gelenek ile mahalle halkı, arife günü toplandığı cami bahçesinde, evlerinde yaptıkları pasta ve börekler ile şekerleri, tepsilerle çocuklara dağıtarak arife bayramını kutladı.
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç arife bayramı etkinliğine katılarak çocuklara kendi elleriyle şeker dağıttı.
"BİRLİĞİMİZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ?
Kılıç, ?Arife bayramı gibi çok güzel bir etkinlikle bir araya gelmenin sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Değerlerimizi yaşatabilmenin, bir arada tutabilmenin ülkemiz ve milletimiz adına önemli katkıları olduğuna inanıyorum. Bizim en büyük gücümüz birliğimiz. Biz de bu geleneğin devam etmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum? diye konuştu.
Yapılan dağıtımların ardından ellerinde poşetleri ile camiye gelen çocukları poşetleri dolu bir şekilde camiden ayrıldılar.

TERME´DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ramazan Bayramının ilk günü de belediye hizmet binası önünde gerçekleşen bayramlaşma programında, ilçe halkı ile bayramlaştı.

Belediye hizmet binası önünde gerçekleşen bayramlaşma programına Belediye Başkanı Ali Kılıç, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye personeli, aileleri ve vatandaşlar katıldı.


?ORTAK DEĞERİMİZ BAYRAMLARIMIZ?
Belediye Başkanı Ali Kılıç, protokol ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti. Barış ve kardeşlik içinde nice bayramlara tekrar kavuşmayı dileyen Başkan Ali Kılıç, ?Yaşamımızda önemli yeri bulunan, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının güçlendirildiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, yardımlaşmanın, hoşgörünün, paylaşma ve dayanışma duygularının arttığı bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir. Ramazan Bayramının ülkemize daha fazla huzur ve refah getirmesini diliyorum. Bu vesileyle vatanın birlik ve beraberliği için yürütülen mücadelelerde canlarını feda eden şehitlerimize Allah´tan rahmet yakınlarına, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralı gazilerimize de Allah´tan acil şifalar diliyorum? dedi.