Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

TERME´DE YEREL BULUŞMALAR TOPLANTISI YAPILDI

TERME´DE YEREL BULUŞMALAR TOPLANTISI YAPILDI

Terme´de Kaymakam Mehmet Parlak başkanlığında, Çangallar ve Sivaslılar mahallelerinde "Yerel Buluşmalar" toplantıları gerçekleştirildi.

Terme´de Kaymakam Mehmet Parlak başkanlığında bir süredir devam eden "Yerel Buluşmalar" toplantısı bu defa Çangallar ve Sivaslılar mahallelerinde gerçekleştirildi.
Toplantıya, Belediye Başkanı Ali Kılıç ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle halkı katıldı.
Toplantının, kamu hizmetlerinin vatandaşlara en iyi şekilde sunulması ve vatandaşların hayat şartlarını iyileştirmekle görevli kamu görevlileriyle vatandaşların bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirten Kaymakam Mehmet Parlak, bu toplantıların devam edeceğini söyledi.

?HEDEFE BİRLİKTE
VARACAĞIZ?
Toplantıda konuşan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç da, Terme´nin her noktasında insanların yaşamaktan zevk aldığı bir Terme hayal ettiklerini belirterek ?Önümüzdeki 5 yıllık süreçte Termemizin yarınlara çok daha güçlü bir şekilde hazırlanabilmesi için ekibimizle birlikte elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bu yükü kaldıracaksak meclis üyelerimizle, teşkilatlarımızla, sivil toplum kuruluşlularımızla, muhtarlarımızla ve hemşerilerimizle birlikte çalışacağız. Toplumun bütününü kuşatan bir yaklaşımla hareket ederek hemşehrilerimizin tamamının huzurlu ve mutlu olmasını sağlayacak bir yol haritasıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Göreceksiniz, çok güzel işler yapacağız? dedi.

?HALK EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ?
Toplantılarda mahallelinin sorunlarını tek tek dinleyen ve mahalleleriyle ilgili beklentilerini kayda geçen Başkan Kılıç, ?82 mahallemizin birlikte gelişmesi, büyümesi ve birlikte zenginleşmesinin mücadelesini vereceğiz. Bu mücadeleyi verirken de en büyük destekçimiz siz vatandaşlarımız olacak. Vatandaşlarımızla konuşarak, istişare ederek, onların arzu ve isteklerini dinleyerek çözümü de yine birlikte bularak hizmetlerimizi gerçekleştirmiş olacağız.?şeklinde konuştu.