Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERME´DE YEREL BULUŞMASI

TERME´DE YEREL BULUŞMASI

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ?Yerel Buluşmalar? etkinliği kapsamında merkez mahalle muhtarların katıldığı istişare toplantısında belediye faaliyetlerini anlattı.

Terme´de, ´AK Parti Yerel buluşmalar´ toplantısı yapıldı. Merkez mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda Terme ilçesinin tüm sorunları konuşuldu.
Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarların çok önemli bir görev ifa ettiğini söyleyen Başkan Kul, belediyenin hayata geçirdiği projeler ile 2018 yatırım programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Toplantıdan önce Başkan Kul, muhtarlara belediye hizmetleri ile ilgili yatırımlarını göstermek ve bilgilendirmek amacıyla otobüsle Terme turu düzenleyerek muhtarlara ilçede yapılan çalışmaları anlattı.
Terme merkezde yapılan çalışma ve hizmet alanlarının ziyaret edilmesi ile başlayan tur, Hüseyinmescit, Bağsaray, Evci, Sakarlı, Kozluk mahallerinin gezilmesinden sonra yeni kurulan belediye fen ve temizlik işleri şantiyelerinin gezilmesi ile son buldu.

TERME´NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Terme´nin yeni mekanlarından Kozluk tirit evinde muhtarlara sunum yaparak hizmetleri görsel olarak da anlatan başkan Kul, ?Yatırımlar konusunda Hükümetimizden aldığımız desteklerle ilçemizin çehresi değişiyor. Tüm çalışmalarımızda kamu yararını gözetiyoruz. Siz muhtarlardan da bunu istiyoruz. Tüm işleriniz planlı ve programlı olsun. Şahısların değil, halkımızın menfaati konusunda çalışmalar yürütüyoruz? diye konuştu.

HAYAL EDİLEMEYEN PROJELER GERÇEKLEŞTİ
Tarım, Ticaret ve Turizm başta olmak üzere birçok alanda önemli hizmetlerin yapıldığını anlatan Başkan Kul, ?Terme Belediyesi olarak bu güne kadar özverili bir şekilde bize bağlı bulunan bölgelerde çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonraki dönemde de bu çalışmalarımız daha iyileri daha yenilerini ekleyerek devam ettireceğiz. Termemiz eğitim, sağlık, spor ve turizm alanlarında dev yatırımlar yapıldı. Terme, sadece klasik belediyecilik hizmetleriyle değil hayal dahi edilemeyen projelerin gerçekleştirildiği vizyon ve örnek kent olmaya devam edecek" diye konuştu.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
Muhtarlar toplantısında dilek, istek ve talepler kayıt altına alınırken, 2018 yılında projelerin teker teker tamamlanacağı kaydedildi. Düzenli olarak her ay yapılan bu istişare toplantıları ve mahallerde yapılan tüm çalışmalar için teşekkür eden muhtarlar, koordinasyon çok önemli olduğunu, bu sağlandıktan sonra irili ufaklı bütün sorunların da aşılabileceğini kaydettiler.